Bist 100
10.254,81 0%
DOLAR
32,27 0,02%
EURO
34,72 0,01%
ALTIN
2.391,09 0,12%

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında İsmail Kartal'a su şişesi atıldı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında skandal bir olay yaşandı. Trabzonsporlu taraftarlar tarafından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a su şişesi atıldı. Saldırı sonrası Kartal'a buz tedavisi uygulandı

Yayın Tarihi: 17.03.2024 21:51
Güncelleme Tarihi: 17.03.2024 21:51

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında İsmail Kartal'a su şişesi atıldı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta teknik direktör İsmail Kartal'a skandal bir saldırı gerçekleşti. Sarı-lacivertlilerin gol sevinci yaşadığı sırada tribünden atılan su şişesi, Kartal'ın başına isabet etti.

Teknik Direktör İsmail Kartal'a Saldırı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan skandal olayda, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a su şişesi atıldı. Fred'in golünden sonra sevinç yaşayan Kartal, tribünden gelen saldırı sonucu buz tedavisi gerektirecek şekilde yaralandı.

Saldırıya Anında Müdahale

Fred'in gol sevinci sırasında tribünden atılan su şişesiyle başına darbe alan İsmail Kartal, hemen müdahale edilerek buz tedavisi uygulandı. Saldırıya ilişkin gerekli incelemenin yapılacağı ve sorumluların tespit edilerek cezalandırılacağı belirtildi.

Fenerbahçe Teknik Heyeti Şoku

Fenerbahçe'nin teknik heyeti ve futbolcuları, yaşanan bu olay karşısında büyük şok yaşadı. Maçın hemen ardından İsmail Kartal'a yapılan saldırıyla ilgili resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılacağı ifade edildi.