Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,25 0,21%
EURO
35,21 0,14%
ALTIN
2.456,35 0,04%

Fenerbahçe'de Rade Krunic çıkmazı!

Fenerbahçe’nin transfer listesinin zirvesinde yer alan Rade Krunic ile ilgili son dakika gelişmesi futbol dünyasında yankı buldu. İtalyan kulübünün de radarına giren Boşnak futbolcu hakkında önemli bir hamle bekleniyor. İşte Fenerbahçe’den gelen son haberler ve transferin ayrıntıları...

Yayın Tarihi: 01.04.2024 15:41
Güncelleme Tarihi: 01.04.2024 15:41

Fenerbahçe'de Rade Krunic çıkmazı!

Trendyol Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan ve 79 puanla zirvedeki yerini koruyan Fenerbahçe, şampiyonluk hedefine ulaşmak için yoğun bir tempoda antrenmanlarına devam ediyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden ve çeyrek final heyecanı yaşayan Fenerbahçe, bu turnuvada finale yükselerek şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Uzun bir süredir Süper Lig’de zafere hasret kalan sarı-lacivertli ekip, bu sezon Trendyol Süper Lig’de de zirveye çıkarak, hem ligde hem de Avrupa’da kupaları kazanıp taraftarlarını sevince boğmak istiyor.

Eğer Lazio, Sırp kökenli Boşnak oyuncu Rade Krunic’i transfer ederse, Fenerbahçe’nin İtalyan kulübüne ödemesi gereken 4.6 milyon Euro’luk transfer bedelinden muaf olacağı konuşuluyor. Galatasaray’ı da çalıştırmış olan Hırvat teknik direktör Tudor, Lazio’nun başına geçti ve gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek için yönetimle kendi transfer listesini paylaştı. Bu listede Krunic’in de yer aldığı belirtiliyor.

Rade Krunic

SKORDA BEKLENEN ETKİYİ GÖSTEREMEDİ

Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Rade Krunic, bu sezon takımına katkı sağlamakta zorlandı. İlk on birde başladığı 9 maç da dahil olmak üzere toplam 13 maçta 776 dakika sahada kalan Krunic, ne gol ne de asist kaydedebildi. 30 yaşındaki ve 1.84 boyundaki oyuncu, hem ön libero hem de merkez orta saha pozisyonlarında görev yapabiliyor. Bosna Hersek Milli Takımı’nda 33 kez forma giyen Krunic, özellikle riskten kaçınması ve ikili mücadelelerde yeterince sert olmaması nedeniyle eleştiriliyor. Fenerbahçe adına ter döktüğü 13 maçta skora doğrudan bir etkisi olmayan Krunic, sergilediği performansla taraftarların ve eleştirmenlerin beklentilerini karşılayamadı. Krunic’in oyun tarzı, mevkisinin gerektirdiği sertlikten uzak olduğu için sıkça eleştirilere maruz kalıyor.