Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Aziz Yıldırım: Kaybedersek Mourinho'nun yarı parasını ben ödeyeceğim!

Eski Fenerbahçe Başkanı ve yeni aday Aziz Yıldırım, basın toplantısı düzenleyerek merak edilen soruları cevapladı. Ayrıca Fenerbahçe'nin borçlarını kapatmak için değil şampiyon olmasını sağlamak için aday olduğunu da ekledi.

Yayın Tarihi: 15.05.2024 15:03
Güncelleme Tarihi: 15.05.2024 15:03

Aziz Yıldırım: Kaybedersek Mourinho'nun yarı parasını ben ödeyeceğim!

Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Aziz Yıldırım, aday olduğunu açıklamasının ardından bugün çeşitli söylemlerde bulundu. Basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım’ın ilk sözü kimseyle kavga etmeyeceği oldu! 

Adaylığını duyuran Aziz Yıldırım, kimseyle kavga etmeyeceğini söyledikten sonra kendisiyle kavga edilmesi durumunda kavga edeceğini kaydetti. Herkesin Aziz Yıldırım’ın gidişiyle birlikte Türk futbolunun kurtulduğunu söylediğini, ancak şimdi de “gelsin kurtarsın” dediklerini belirtti. Derdinin yalnızca Fenerbahçe’nin şampiyon olması olduğunu ifade eden Aziz Yıldırım, uzun süre her gün mahkemeye gittiğini çok uğraştığını kaydetti. 

Fenerbahçen’nin hiçbir zaman para sorunu olmayacağını söyleyen Aziz Yıldırım, Türkiye’nin en büyük STK’larından biri olduğunu vurguladı. Fenerbahçe’nin istemediği hiçbir şeyin olmayacağını ifade eden Yıldırım, birleşmenin önemine dikkat çekti. Fenerbahçe’deki sıkıntıları gördüğü için aday olduğunu söyleyen Yıldırım, bu hafta derbide Galatasaray’la olan maçta galip geldikten sonra yeni sürecin başlayacağını belirtti. Ali Koç’un “ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar” sözlerini anımsatan Yıldırım, şunları ifade etti:

“… Bizi kim şampiyon yapmak istemiyor? İktidar mı, devlet mi, hakemler mi, TFF başkanı mı? Eğer bunların hepsi birbirine bağlıysa alttan yukarı gitmeyeceğiz, yukarıdan söyleyeceğiz. Çocuklar önemli. Onların aşkı için şampiyon olmamız lazım! 72 yaşındayım. 3 sene için geleceğim. Fazla olmaz. 'Devam' deseniz de yapamam."

Kaybederse Jose Mourinho’nun yarı parasını ödeyecek! 

Öte yandan Jose Mourinho ile görüştüğünü ifade eden Yıldırım, oyuncunun Fenerbahçe’ye gitmeyeceğini, paraya ihtiyacı olmadığını kaydetti. Ayrıca kaybedilmesi durumunda da Mourinho’nun parasının yarısını ödeyeceğine de söz verdi. Borcu kapatmaya gelmediğini vurgulayan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’yi şampiyonluk yapmaya gedliğini söyledi.