Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Instagram kullanıcıları sevinçten havaya uçacak! Bomba gibi 5 özellik geliyor

Meta'nın Güncel Instagram Özellikleri Sürprizleri Açıkladı! Mesaj Düzenleme, Okundu Bilgisini Kapatma, Sohbet Sabitleme, Yeni Temalar ve Çıkartma Kaydetme İle Kullanıcı Deneyimi Zenginleşiyor!

Yayın Tarihi: 09.03.2024 17:07
Güncelleme Tarihi: 09.03.2024 17:07

Instagram kullanıcıları sevinçten havaya uçacak! Bomba gibi 5 özellik geliyor

Meta şirketinin sahip olduğu Instagram, beş yeni özellikle kullanıcılarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Ünlü milyarder Mark Zuckerberg liderliğindeki Meta, Instagram'a getireceği güncellemelerle kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyor. Bu yeni özellikler arasında mesaj düzenleme, okundu bilgisini kapatma, sohbet sabitleme, sohbet temaları ve çıkartmalar yer alıyor.

Öncelikle, mesaj düzenleme özelliği kullanıcılara gönderilen mesajları 15 dakika içinde düzenleme imkanı sunacak. Bu sayede kullanıcılar hızlıca gönderdikleri mesajları düzeltebilecek ve daha düzenli iletişim kurabilecekler. Düzenleme işlemi, mesajın üzerine basılı tutularak gerçekleştirilecek.

Okundu bilgisini kapatma özelliği ise gizliliğe önem veren kullanıcılar için öne çıkıyor. Bu ayar sayesinde, gönderdiğiniz mesajın karşı taraf tarafından okunup okunmadığını görmek istemiyorsanız, okundu bilgisini kapatabileceksiniz. Ayarlar bölümünden kolayca erişilebilen bu seçenek, kullanıcılara daha fazla kontrol sağlayacak.

instagram

Sohbet sabitleme özelliği ile kullanıcılar favori sohbetlerini daha kolay takip edebilecekler. En çok kullanılan üç sohbeti sabitleme imkanı sunan bu özellik, önemli konuşmaların kolayca bulunmasını sağlayacak.

Sohbet temaları ise kullanıcılara sohbet ekranlarına farklı temalar ekleyerek kişiselleştirme imkanı sunacak. Lolipop, Aşk, Avatar: Son Hava Bükücü gibi temalar kullanıcıların sohbetlerine renk katacak.

Son olarak, çıkartmaların kaydedilebilir olması Instagram kullanıcılarına kendi favori çıkartmalarını saklama ve en çok kullanılan çıkartmaları takip etme imkanı sağlayacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, çıkartmalarını daha etkili ve hızlı bir şekilde kullanabilecekler. Instagram'ın bu yeni özellikleriyle kullanıcıların uygulamada geçirdikleri zaman daha keyifli ve özelleştirilebilir hale geliyor.

instagram