Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,4 -0,14%
EURO
34,83 0,18%
ALTIN
2.428,56 0,09%

Google Telefon uygulamasına WhatsApp desteği

Google Telefon uygulaması hem WhatsApp çağrılarını hem de normal çağrıları görüntüleyebilecek. Bu uygulama aynı zamanda sesli aramaları görüntülü aramalara dönüştürmek için kısayollar da sağlar.

Yayın Tarihi: 09.03.2024 14:22
Güncelleme Tarihi: 09.03.2024 14:22

Google Telefon uygulamasına WhatsApp desteği

Google'ın telefon uygulamasına yeni özellikler ekleniyor. Bu yeni özelliklerden birincisi, uygulama içerisinde WhatsApp çağrılarınızı görüntülemenize olanak tanıyacak. İkinci olarak uygulama üzerinden birisiyle görüntülü görüşme başlatmayı kolaylaştıran bir yenilik sunuluyor.

Bu özellik bazı kullanıcıların kullanımına açıktır, dolayısıyla WhatsApp'taki aramalarınız normal aramalarınızın yanında görünecektir. Bu nedenle kullanıcılar hem telefon görüşmelerini hem de WhatsApp görüşmelerini aynı arayüz üzerinden görüntüleyebilir ve yönetebilirler. Bu, WhatsApp'ı sık kullananlara yönwlik faydalı bir gelişme olabilir.

Google Telefon uygulamasına WhatsApp desteği

Ayrıca Google Telefon uygulamasının sesli aramalar sırasında bir "görüntülü arama" kısayolu görüntüleyeceği de ortaya çıkarışdı. Bu kısayol, aramalarınızı Google Meet'e taşıyarak görüntülü görüşme yapmanıza olanak tanır. Bu özellik şu anda sınırlı sayıda kullanıcıya sunulmaktadır. Genel kullanıma hangi tarihte sunulacağı ise henüz bilinmiyor.