Elazığspor'da Bozkurt'tan hedef açıklaması: Şanlıurfa maçında üç puan
Nesine 2. Lig Beyaz Grup'un 10. haftasında sahasında Şanlıurfaspor'u ağırlayacak Seza Çimento Elazığspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Serdar Bozkurt, antrenman öncesinde takımın son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
Kastamonuspor galibiyetinin değerlendirmesi:
GMG Kastamonuspor karşısında alınan 5-0’lık sonucun ardından Bozkurt, maçın zemin koşullarına rağmen disiplinli bir oyun sergilediklerini söyledi. Bozkurt, 'Daha önce benzer takımlarla çok oynuyoruz. Yine genç bir takım, dışarıdan görünmese de çok kötü bir zemin. Zeminin çok kötü olmasından dolayı Enes’i orada maalesef kaybettik. Oyunumuz iyiydi, ciddiydik ve disiplinliydik. Güçlü oyunumuzu devam ettirdik ve net bir skorla kazanıp geldik' ifadelerini kullandı.
Şanlıurfaspor maçı ve hazırlıklar:
Bozkurt, Şanlıurfaspor karşısında zorlu bir sınav beklediklerini belirterek, takımın hazırlıklarının iyi gittiğini vurguladı. Teknik kapasitesi güçlü bir rakiple oynayacaklarını ve hedefleri doğrultusunda sahadan galip ayrılmayı amaçladıklarını söyledi: 'Hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kazanacağız.'
Teknik heyetin rakibin oyun özelliklerine göre planlar yaptığını aktaran Bozkurt, Şanlıurfaspor'un on numara pozisyonunda oynayan üç hareketli oyuncusunun bulunduğunu, bunların farkında olduklarını ancak rakibin zaaflarını da bildiklerini ifade etti. Taraftarlara çağrı yapan deneyimli teknik adam, takımı desteklemeleri halinde daha avantajlı olacaklarını belirtti.
Son olarak Bozkurt, sakat oyuncular dışında kadroda bir sorun bulunmadığını söyleyerek, hazırlıkları bu doğrultuda sürdürdüklerini ekledi.
ELAZIĞSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SERDAR BOZKURT