Galatasaray Amed maçına tempolu ve kompakt hazırlanıyor

Galatasaray, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Okan Buruk yönetiminde yapılan dinamik ısınma, 10'a 2 pas ve çift kale ile Amed maçına hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 05.11.2026 14:37
Güncelleme Tarihi: 05.11.2026 14:37

Galatasaray Amed maçına tempolu ve kompakt hazırlanıyor

Galatasaray hazırlıklarını saha çalışmasıyla sürdürdü

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında evinde karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde başlayan idman, dinamik ısınma ile açıldı ve taktiksel yoğunluklu bölümlerle sürdü.

antrenmanın detayları:

Çalışma, iki grup halinde uygulanan 10'a 2 pas organizasyonlarıyla devam etti. Ardından topa sahip olma odaklı setlerle takımın kısa pas ve pozisyon alma becerileri üzerinde duruldu. Antrenman, oyuncuların tempo ve dayanıklılığını sınayan çift kale maçla tamamlandı.

hazırlık programı:

Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı son idmanla tamamlayacak ve Amed karşılaşmasına eksiksiz çıkmayı planlıyor.

GALATASARAY, AMED SPORTİF FAALİYETLER MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

GALATASARAY, AMED SPORTİF FAALİYETLER MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!