Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,38 -0,2%
EURO
34,81 0,12%
ALTIN
2.427,14 0,03%

Acun Ilıcalı'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sert tepki: "Futbol katliamı!"

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen Acun Ilıcalı, Trabzon'da oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara sert tepki gösterdi. Yaşananları "futbol katliamı" olarak nitelendiren Ilıcalı, hakem Halil Umut Meler'e de acilen hakemliği bırakması çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 18.03.2024 23:35
Güncelleme Tarihi: 18.03.2024 23:35

Acun Ilıcalı'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sert tepki: "Futbol katliamı!"

Fenerbahçe'nin tutkulu taraftarı Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylar sonrasında çarpıcı bir açıklama yaptı. Ilıcalı, yaşananları "futbol katliamı" olarak değerlendirirken, maçın hakemi Halil Umut Meler'e de hakemliği bırakması çağrısında bulundu.

fenerbahçe

Ilıcalı, Hodri Meydan TV YouTube Kanalı'nda yaptığı açıklamada, "Geçen hafta Türkiye'de hakemlik bitti demiştim. Futbol da yok. Dünyada hiçbir yerde böyle bir maçın devam etme olasılığı yok. O maçın devam ettirilmesi bizi dünyaya rezil etmektir, bir futbol katliamıdır. Kalecinin üzerine sonsuz madde yağıyor, konsantrasyon diye bir şey kalır mı? Böyle can korkusu yaşayan biri futbol oynayabilir mi?" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Ilıcalı mücadelenin hakemi Halil Umut Meler hakkında da sert sözler sarf ederek, "Halil Umut Meler acilen hakemliği bırakmalı. Beceriksiz, son derece yetersiz bir hakem grubu var Türkiye'de. Fenerbahçe, bu operasyonun kurbanı." şeklinde konuştu.