Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Ziraat Bankası'ndan Anneler Günü hediyesi! 7 Gün sonra ödenecek

Ziraat Bankası kartı olan Bankkart'ta her ay düzenlediği kampanyalarına ek olarak Mayıs ayı kampanyalarını da dahil ederken, Anneler Gününe özel olarak bir çok avantajı da sunmuş bulunuyor.

Yayın Tarihi: 07.05.2024 18:45
Güncelleme Tarihi: 07.05.2024 18:45

Ziraat Bankası'ndan Anneler Günü hediyesi! 7 Gün sonra ödenecek

Anneler Gününe sayılı günler kaldı. Hayat pahalılığının hat safhada devam ettiği ve önceki zamanlara göre kat be üzerinde seyreden hediyelik fiyatlarına istinaden Annesine, eşine hediye almak adına harekete geçen bireye bankalar tarafından destek kampanyaları sunulmaya devam ediyor. Ziraat Bankası kartı olan Bankkart'ta her ay düzenlediği kampanyalarına ek olarak Mayıs ayı kampanyalarını da dahil ederken, Anneler Gününe özel olarak bir çok avantajı da sunmakta. 

Ziraat Bankası, bu özel günde 14 Mayıs'a kadar devam edecek özel bir kampanya düzenledi. Kampanyaya katılanlar 300 TL Bankkart Lira kazanarak annelerine sevgi dolu bir hediye sunma imkanı yakalayacak. Bankkart ile anlaşmalı annelere özel hediye alınacak olan sektörler üzerinden tek seferde 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira hediye fırsatı sunuluyor 

tll

Bankkart anlaşmalı işyerlerinden yapılacak olan alışverişlerde geçerli olan kampanya, E-Ticaret işlemlerinde geçerli olmayacağı banka tarafından açıklanırken, aynı gün içerisinden yapılacak olan alışverişlerden sadece ilkinin kampanyaya dahil olduğu belirtilmiş bulunuyor.  Harcama yapmadan önce kampanyaya dahil olma zorunluluğu mevcut iken gerek taksitli gerekse de peşin alışverişlerde geri iade fırsatı kazanılabiliyor. 

Her müşterinin kampanya kapsamında kazanacağı tutar 300 TL ile sınırlandırılmış bulunmaktadır. İade edilen alışverişlerin karşılığı olan bankkart liraların geri alınacağı açıklaması banka tarafından yapılırken, 14 Mayıs'a kadar geçerli olan kampanyaya dahil olmak için acele edilmesi gerekiyor.