Yalova'da Yüzey Temizleyici Bidonlarında 45 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Yalova'da, yüzey temizleyici bidonları içinde gönderilen 45 litre etil alkol ele geçirildi ve 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 15.01.2025 19:03
Güncelleme Tarihi: 15.01.2025 19:03

Yalova'da Yüzey Temizleyici Bidonlarında 45 Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

Yalova'da Etil Alkol Ele Geçirildi

Yalova'da, İstanbul'dan kargo aracılığıyla gönderilen yüzey temizleyici bidonları içinde 45 litre etil alkol ele geçirildi. Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesine ulaşan bu gönderimler hakkında bilgi aldı.

Operasyon ve Yasal İşlem Süreci

Jandarma ekipleri, düzenlediği operasyon sonucunda beşer litrelik yüzey temizleyici bidonlarına doldurulmuş olan 45 litre etil alkolü tespit etti. Bu gönderimle ilgili olarak etil alkolün adına gönderildiği üç şüpheli ve gönderici şirket hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, İstanbul'dan yüzey temizleyici bidonlarında kargo aracılığıyla...

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, İstanbul'dan yüzey temizleyici bidonlarında kargo aracılığıyla gönderilen 45 litre etil alkol ele geçirildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı