Yalova'da Hırsızlık Çetenin İki Üyesi Tutuklandı

Yalova'da akıllı saat ve motosiklet çalan iki hırsız tutuklandı. Olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 11.09.2024 21:16
Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 21:16

Yalova'da Hırsızlık Çetenin İki Üyesi Tutuklandı

Yalova'da Hırsızlık Olayları Gündeme Geldi

Yalova'da, akıllı saat ve motosiklet hırsızlığı gerçekleştiren iki şüpheli tutuklandı. Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Dere Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde kapı kilidinin kırıldığını tespit etti. Bu olayda çalınan akıllı saatin maddi değerinin 1900 lira olduğu belirlendi.

Kamera Kayıtları ile Hırsızlar Tespit Edildi

Bahçelievler Mahallesi'nde de bir evin önünden motosikletin çalınması üzerine, polis ekipleri bölgedeki 37 güvenlik kamerası görüntüsünü ve 160 saatlik kaydı inceledi. Yapılan detaylı inceleme sonucunda şüphelilerin A.D.A. ve Ç.G. olduğu belirlendi.

Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

Gözaltına alınan iki zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik, şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi.

Çalınan Motosiklet Bulundu

Olayın ardından, Çınarcık'ta çalıntı motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi. Bu tutuklamalar, Yalova'daki güvenlik önlemlerinin artması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yalova'da akıllı saat ve motosiklet çaldıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı.

Yalova'da akıllı saat ve motosiklet çaldıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı