Türk Mutfağının Eşsiz Tatları Senegal'de
Türk mutfağının öne çıkan lezzetleri, Senegal'in başkenti Dakar'da düzenlenen bir etkinlikte tanıtıldı. Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliği ve Dakar Yunus Emre Enstitüsü (YEE) işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, ünlü şef Yunus Emre Akkor davetlilerle bir araya geldi.
Etkinliğe Önemli İsimler Katıldı
Dakar Büyükelçisi Nur Sağman ve Dakar YEE Koordinatörü Merve Işık Efe tarafından ev sahipliği yapılan resepsiyona çok sayıda önemli isim katıldı. Etkinlikte, diplomatik misyon temsilcileri, sanatçılar, sporcular ve siyasetçiler yer aldı.
Baklavanın İncelikleri Paylaşıldı
Şef Yunus Emre Akkor, etkinlikte davetlilere baklava yapımının inceliklerini gösterdi ve baklavanın tarihi hakkında detaylı bilgiler verdi. Resepsiyonda sunulan Türk mutfağından çeşitli lezzetler, katılımcıların ilgi ve beğenisini topladı.
Türk mutfağının öne çıkan lezzetleri Senegal'in başkenti Dakar'da tanıtıldı. Türk Mutfağı Haftası kapsamında Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliği ve Dakar Yunus Emre Enstitüsü (YEE) işbirliğinde bir restoranda şef Yunus Emre Akkor'un katılımıyla resepsiyon düzenlendi. Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nur Sağman, konuşma yaptı.
Türk mutfağının öne çıkan lezzetleri Senegal'in başkenti Dakar'da tanıtıldı. Türk Mutfağı Haftası kapsamında Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliği ve Dakar Yunus Emre Enstitüsü (YEE) işbirliğinde bir restoranda şef Yunus Emre Akkor'un katılımıyla resepsiyon düzenlendi. Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nur Sağman, konuşma yaptı.