Melikgazi Belediyesi arsa satış ihalesi
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan Erenköy, Becen, Altınoluk, Talas ve Gesi'deki 14 adet konut ve villa arsanın ihale ile satışa çıkarılacağını duyurdu.
İhale koşulları ve ödeme planı:
Başkan Palancıoğlu, ihaleye yatırım yapmak isteyenlere sunulan ödeme imkanlarını anlattı. İhalede alıcılar için yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade seçenekleri bulunuyor. İhale, Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek ve şartname ile detaylar ilgililere açık olacak.
Satışın amacı ve tarih:
Palancıoğlu, satıştan elde edilecek gelirin ilçe halkına hizmet olarak geri döneceğini belirtti ve arsaların ekonomiye kazandırılmasının hedeflendiğini vurguladı. İhalenin 12 Kasım Perşembe günü saat 14.30 tarihinde düzenleneceği bildirildi.
İhale şartları ve ayrıntılı dokümanlar için başvuru linki: https://mgazi.li/43f0af
Başkan Palancıoğlu, yatırımcılara ve ilgililere ihaleye katılma çağrısında bulunarak, arsaları alacak vatandaşlara şimdiden hayırlı olmasını diledi.
MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, ERENKÖY, BECEN, ALTINOLUK, TALAS VE GESİ'DE BULUNAN MÜLKİYETİ MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NE AİT OLAN 14 ADET KONUT VE VİLLA ARSASININ YAPILACAK İHALE İLE SATIŞA SUNULACAĞINI SÖYLEDİ.