Tokat'ın Erbaa ilçesinde, Kelkit Çayı'nda boğulan 2 kuzenin cenazeleri defnedildi. Olay, kuzenler Zafer (24) ve Dilek Ateş (22) için üzüntü verici bir kayıp olarak kaydedildi.
Cenaze töreni, Erbaa Devlet Hastanesi morgundan alınan kuzenlerin cenazelerinin, Çatalan köyündeki Merkez Camisi'ne getirilmesiyle başladı. Burada, aileleri taziyeleri kabul etti.
Öğle namazının ardından, amcaları Celil Ateş tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından kuzenlerin cenazeleri, köy mezarlığında toprağa verildi.
Dilek ve Zafer Ateş, 22 Temmuz Salı akşamı kaybolmuş ve aileleri durumu polise bildirdikten sonra, yürütülen çalışmalar sonucunda 23 Temmuz tarihinde Kelkit Çayı'nda cansız bedenleri bulunmuştu.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde Kelkit Çayı'nda boğulan kuzenler Zafer ve Dilek Ateş'in cenazeleri, defnedildi.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde Kelkit Çayı'nda boğulan kuzenler Zafer ve Dilek Ateş'in cenazeleri, defnedildi.