Şuşa programında sıcak karşılama: Emine Erdoğan ve Mehriban Aliyeva buluştu

Emine Erdoğan, Şuşa programı kapsamında Azerbaycan'da Mehriban Aliyeva ile samimi bir görüşme gerçekleştirdi; görüşmede Leyla Aliyeva de yer aldı.

Yayın Tarihi: 08.11.2026 17:48
Güncelleme Tarihi: 08.11.2026 17:48

Şuşa programında sıcak karşılama: Emine Erdoğan ve Mehriban Aliyeva buluştu

görüşme ayrıntıları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden eşi Emine Erdoğan, program kapsamında Şuşa etkinlikleri çerçevesinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi.

Görüşme, resmi programın akışı içinde gerçekleşti ve iki isim arasında sıcak bir karşılama yaşandı. Toplantı kısa ve yoğun geçti; tarafların karşılıklı selamlaşma ve sohbetleri dikkat çekti.

samimi karşılama:

Mehriban Aliyeva, Emine Erdoğan’ı sarılarak karşıladı. Bu jest, görüşmenin samimi bir atmosferde başladığını gösterdi ve törenlere katılanların dikkatini çekti.

Görüşmede ayrıca Aliyev ve Aliyeva çiftinin kızı Leyla Aliyeva de hazır bulundu. Karşılıklı selamlaşma ve sohbetin ardından program akışına devam edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden eşi Emine Erdoğan...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyeva ile bir araya geldi.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.