Söğüt Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi Yapıldı

Söğüt Belediyesi’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi, Başkan Ferhat Durgut yönetiminde gerçekleştirildi; gündem görüşülüp kararlar alındı.

Yayın Tarihi: 18.11.2025 10:54
Güncelleme Tarihi: 18.11.2025 10:54

Söğüt Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi Yapıldı

Söğüt Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı — İkinci Birleşim

Söğüt Belediyesi’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi, Belediye Başkanı Ferhat Durgut başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

Gündem ve Kararlar

Toplantıda gündem maddeleri tek tek ele alınıp değerlendirilerek karara bağlandı. Görüşülen maddeler kapsamında ilçe yönetimine yönelik çeşitli konulara ilişkin değerlendirmeler yapıldı ve ilgili kararlar alındı.

Şeffaflık ve İlan Süreci

Başkan Durgut, toplantıda alınan kararların 15 gün içinde belediyenin resmi web adresi üzerinden yayımlanacağını belirtti ve kararların ilçeye ve belediyeye hayırlı olmasını diledi.

Toplantının Kapanışı

Birleşim, komisyonlardan gelen raporların değerlendirilmesi ve alınan kararların duyurulmasıyla sona erdi.

SÖĞÜT’TE MECLİSİN İKİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

SÖĞÜT’TE MECLİSİN İKİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

SÖĞÜT’TE MECLİSİN İKİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.