Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Show TV’nin yeni dizisi Deha’da sürpriz isimler! Aras Bulut İynemli’nin partneri ve babası belli oldu mu?

Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisi Deha’da partneri ve babası kim olacak? Devrim Özkan ve Gürkan Uygun ile görüşmeler sürüyor. Show TV’nin merakla beklenen dizi'nin bazı bölümleri Kıbrıs’ta çekilecek.

Yayın Tarihi: 17.01.2024 17:20
Güncelleme Tarihi: 17.01.2024 17:20

Show TV’nin yeni dizisi Deha’da sürpriz isimler! Aras Bulut İynemli’nin partneri ve babası belli oldu mu?

Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Deha'da partneri kim olacak?

Umut Aral'ın yönettiği Show TV'nin yeni dizisi Deha'nın çekimleri devam ediyor. Show TV'nin en çok beklenen projelerinden biri olan Deha dizisinde Aras Bulut İynemli, Devran isimli bir matematik dehasını canlandırıyor. Dizinin senaryosunu Damla Serim yazıyor. Dizinin bazı bölümleri Kıbrıs'ta çekilecek. Deha dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin partneri olarak Esme karakterine kimin hayat vereceği ise merakla bekleniyor.

Devrim Özkan Deha dizisinde Esme rolü için görüşüyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ay Yapım'ın Ne Gemiler Yaktım dizisinin final yapmasının ardından yeni bir proje arayışına giren Devrim Özkan'ın Deha dizisinde Esme rolü için aday olduğu ortaya çıktı. Devrim Özkan'ın henüz Deha dizisiyle ilgili resmi bir anlaşma yapmadığı ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Ay Yapım ile 4 yıllık bir sözleşmesi bulunan Özkan'ın Deha dizisinde yer alıp almayacağı ise yakında belli olacak.

Show TV’nin yeni dizisi Deha’da sürpriz isimler! Aras Bulut İynemli’nin partneri ve babası belli oldu mu?

Erdal Beşikçioğlu'nun yerine Gürkan Uygun mu olacak?

Deha dizisinde Devran'ın matematik yeteneğini fark eden ve onu eğiten babası İskender karakteri için Erdal Beşikçioğlu ile görüşüldüğü iddia edilmişti. Ancak Erdal Beşikçioğlu'nun CHP'den Etimesgut Belediye Başkanlığına aday olması üzerine bu plan değişti. Deha dizisinin yapımcıları, İskender rolü için yeni arayışlara girdi. Son olarak Yıldızlar Bana Uzak dizisinde rol alan Gürkan Uygun'un bu rol için en güçlü aday olduğu söyleniyor.