Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Aras Bulut İynemli'nin Deha dizisi Şubat’ta başlıyor: İşte detayları

Aras Bulut İynemli, Atatürk'ü canlandırdığı film sonrası yeni dizisi Deha ile geliyor. Matematik dahisi Devran'ın hayatını anlatan dizide, sürpriz oyuncular da yer alacak. Deha, şubat ayında Show TV'de başlıyor.

Yayın Tarihi: 02.01.2024 16:31
Güncelleme Tarihi: 02.01.2024 16:32

Aras Bulut İynemli'nin Deha dizisi Şubat’ta başlıyor: İşte detayları

Aras Bulut İynemli'nin deha dizisinde sürpriz oyuncu

Aras Bulut İynemli, bu hafta vizyona girecek olan Atatürk 1881 - 1919 filminin devamında, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ulu önderimiz Atatürk'ü canlandırdığı ikinci filmiyle izleyiciyle buluşacak. Başarılı oyuncu, yeni film veya dizi projesine başlamadan önce, bu filmi tamamlamak istediğini söylemişti. Şimdi ise yeni dizisi Deha için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı Deha dizisi, şubat ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

Deha dizisinin yönetmeni ve senaristi kim?

Deha dizisinin senaryosunu Damla Serim kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise uluslararası projelerde de adından söz ettiren Umut Aral oturuyor. Dizinin başrolünde ise Aras Bulut İynemli, Devran adında bir matematik dahisini oynayacak.

Deha dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Deha dizisinin oyuncu kadrosu henüz tam olarak belli değil. Yılbaşı tatilinden sonra oyuncu seçimleri devam edecek. Dizide, Devran'ın babası İskender'i canlandıracak olan çok özel bir oyuncuya, Erdal Beşikçioğlu'na teklif yapıldığı söyleniyor. Devran'ın annesi Gülce ve kardeşleriyle birlikte yaşadığı mahalledeki çocukluk aşkı Esme'yi kimin oynayacağı ise merakla bekleniyor. Rol için hem ünlü isimler hem de çok bilinmeyen ama yetenekli genç kadın oyuncular düşünülüyor.