şehzadeler belediyesi'nden YKS adaylarına yönelik eğitim desteği
Şehzadeler Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençlerin sınav sürecini daha planlı ve verimli geçirmesi amacıyla ücretsiz bireysel öğrenci koçluğu ve TYT-AYT Deneme Kulübü uygulamasını hayata geçiriyor. Proje Gençlik Evi çatısı altında yürütülecek ve öğrencilere uzman rehberlik sağlanacak.
programın sunduğu hizmetler:
Uygulama kapsamında öğrenciler, alanında uzman eğitmenlerle bireysel öğrenci koçluğu alacak. Birebir görüşmelerde hedef belirleme, kişiye özel çalışma programı oluşturma, zaman ve stres yönetimi ile deneme sınavı analizleri gibi başlıklarda destek verilecek. Ayrıca düzenli deneme sınavlarıyla öğrencilerin performansı ölçülecek ve eksik konular tespit edilerek gelişimleri takip edilecek.
başvuru ve sınav takvimi:
Başvurular 3 Ağustos tarihinde başlayacak. Bireysel koçluk programı ise 17 Ağustos itibarıyla Gençlik Evi'nde uygulanmaya başlanacak. Projenin deneme sınavı ayağı için de başvurular aynı tarihte alınacak ve ilk deneme sınavı 7 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Daha sonra belirli aralıklarla yapılacak denemelerle öğrencilerin gelişim süreçleri izlenecek.
Belediye yetkilileri, uygulamanın ücretsiz olduğunu ve tüm YKS adaylarının faydalanabileceğini belirterek gençleri başvuru yapmaya davet etti. Proje, hem akademik başarıyı artırmayı hem de sınav sürecinin yönetiminde öğrencilere pratik araçlar sunmayı hedefliyor.
ŞEHZADELER BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTE HAYALİ KURAN GENÇLER İÇİN ÜCRETSİZ BİREYSEL ÖĞRENCİ KOÇLUĞU VE TYT-AYT DENEME KULÜBÜ’NÜ HAYATA GEÇİRİYOR. 3 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK BAŞVURULARLA ÖĞRENCİLER, UZMAN DESTEĞİ EŞLİĞİNDE SINAVA SİSTEMLİ ŞEKİLDE HAZIRLANMA FIRSATI YAKALAYACAK.