Hayatını Kaybetme Tehlikesi Geçiren İki Kardeş
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Büyüktürbe Mahallesi'nde bulunan sulama kanalına giren iki kardeş, akıntıya kapılarak kayboldu. Yabancı uyruklu Yusuf (12) ve ağabeyi İsa Hamadi (16) için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.
Olayın Gelişimi
Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine AFAD, sağlık ekipleri, jandarma unsurları ve dalgıç polisler yönlendirildi. Ancak, hava koşullarının olumsuz olması sebebiyle arama çalışmaları akşam saatlerinde geçici olarak durduruldu.
Yetkililerin Durumu İncelemesi
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, olay yerine gelerek ekiplerin yürütmekte olduğu çalışmaları yakından izledi ve bilgi aldı.
Umarız Kayıplar En Kısa Sürede Bulunur
İki kardeşin akıntıya kapılma anından itibaren en kısa sürede bulunması için yoğun çaba gösteren ekipler, krizin olumlu bir şekilde sona ermesini bekliyor.