Vefa ve saygı ön planda: Konya'da Dünya Yaşlılar Günü programı

Konya'da Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü programında yetkililer, şehit aileleri, gaziler ve tüm yaşlıları kutladı.

Yayın Tarihi: 01.10.2026 18:53
Güncelleme Tarihi: 01.10.2026 18:53

Vefa ve saygı ön planda: Konya'da Dünya Yaşlılar Günü programı

Konya'da 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü programı düzenlendi

Konya'da, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir program gerçekleştirildi. Etkinlikte kurum temsilcileri ve davetliler bir araya gelerek yaşlılara yönelik saygı ve vefayı öne çıkaran mesajlar verdi.

yetkililerin mesajı:

Programda konuşan Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal, 1 Ekim vesilesiyle özellikle şehit aileleri, gazi ve yakınları başta olmak üzere tüm yaşlıların gününü kutladı. Topal, yaşlıların toplum içindeki yerine dikkat çekerek onların hak ve ihtiyaçlarına karşı duyarlılığın önemini vurguladı.

kutlama ve dilekler:

Vali Yardımcısı Zeyit Şener ise konuşmasında hayat tecrübeleriyle topluma ışık tutan büyüklerin bu özel gününü kutladı ve tüm yaşlılara sağlık, huzur ile mutluluk dolu yıllar diledi. Yetkililer, etkinliğin toplumda yaşlılara yönelik saygı ve desteği pekiştirmeyi amaçladığını belirtti.

Program, kent düzeyinde yaşlılara gösterilen ilginin ve toplumun farklı kesimleriyle kurulan bağların güçlendirilmesine yönelik bir adım olarak kayda geçti. Etkinlik boyunca yapılan kutlama ve dilekler, katılımcılar arasında karşılıklı saygı ve dayanışma duygusunu öne çıkardı.

KONYA’DA 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KAPSAMINDA PROGRAM DÜZENLENDİ.

KONYA’DA 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ KAPSAMINDA PROGRAM DÜZENLENDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.