Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,28 -0,03%
EURO
35,09 -0,04%
ALTIN
2.454,75 0,04%

Sandık Kokusu Dizisinin Lale’si Seda Türkmen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

“Sandık Kokusu” dizisinde Lale karakterini canlandıran Seda Türkmen, oyunculuk kariyeri ve hayatıyla merak ediliyor. Seda Türkmen, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, nereli, eğitimi nedir?

Yayın Tarihi: 20.12.2023 19:14
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 19:14

Sandık Kokusu Dizisinin Lale’si Seda Türkmen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

'Sandık Kokusu” dizisi, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizide, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili gibi isimler yer alıyor.gibi isimler yer alıyor. Dizide, Lale karakterini canlandıran Seda Türkmen, oyunculuk kariyeri ve hayatıyla merak ediliyor. Seda Türkmen, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, nereli, eğitimi nedir? İşte, Seda Türkmen hakkında bilgiler.

sandık kokusu

Seda Türkmen Kimdir?

Seda Türkmen, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı’ndan mezun oldu. 2008 yılında “Kavak Yelleri” dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra “Küçük Kadınlar”, “Ömre Bedel”, “Yer Gök Aşk”, “Kuzey Güney”, “Medcezir”, “Güllerin Savaşı”, “Hayat Şarkısı”, “Kızlarım İçin”, “Bir Zamanlar Çukurova”, “Kardeş Çocukları”, “Kuzgun”, “Kuruluş Osman” gibi pek çok dizi ve filmde rol aldı.

sandık kokusu

Seda Türkmen, aynı zamanda bir tiyatro oyuncusudur. “Kadınlar Matinesi”, “Kadınlar Filler ve Saireler”, “Kadınlar da Savaşırdı”, “Kadınlar da Vardı”, “Kadınlar da Yalan Söyler”, “Kadınlar da Ağlar”, “Kadınlar da Gülünçtür”, “Kadınlar da Unutur”, “Kadınlar da Yalnızdır”, “Kadınlar da Yazar” gibi oyunlarda yer aldı.

Seda Türkmen, bekar ve bir çocuk annesidir.