Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Kızılcık Şerbeti’nde 5 oyuncu veda ediyor! Fatih’inde ömrü tükeniyor

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı yeni bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Diziden 5 kişinin ayrılacağının düşüncesi gündeme bomba etkisi yarattı.

Yayın Tarihi: 05.05.2024 22:54
Güncelleme Tarihi: 05.05.2024 22:54

Kızılcık Şerbeti’nde 5 oyuncu veda ediyor! Fatih’inde ömrü tükeniyor

Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta yeni bölümleriyle etkilemeye devam ediyor. Özellikle yayınlandığı son bölümle tüm dengeleri alt üst etmeyi başaran Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih, Doğa ve Giray'ın öpüşürken görülmesi dikkat çekti. Karşımıza çıkan bu sahne öncelikle hayal gibi gözükse de gerçek olduğu ortaya çıkınca seyirciler merak içinde bakmaya başladı. 

Kızılcık Şerbeti 61. bölüm fragmanıyla seyirciye merak uyandırmaya yetti. Dizinin yeni bölümünde Kıvılcım ve Ömer'in bir kez daha nikah masasına oturmasıyla başlayan bölüm, seyircilerine beklenmedik sürprizler yaşandığı duyuruldu. Dizinin yeni bölümünde Doğa'nın arkasından giden Fatih, eski eşi Doğa'yı Giray ile öpüşürken yakaladı. Karşılaşılan bu sahne her ne kadar hayal ürünü gibi görünse de ilerleyen sahnelerde gerçek olduğu da anlaşıldı. 

dizi

Fatih'in de Doğa'yı geri kazanma çabaları merak içerisinde araştırılırken kısa süre sonra nasılsa her şey ortaya çıkacak sözleri de yankı uyandırdı. Fatih'in yerine Giray'ın ön plana çıkacağının düşünülmesiyle seyirciler tarafından Giray ve Doğa ilişkisinin ekranlarda yer alacağı tahmin edilmekte. 

Dizide ayrıca Pembe ve Rüzgar arasında olan ilişkinin de gelişimi dizinin sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı. Diziyle ilgili gelişmelerin nasıl olacağı da heyecan içerisinde beklenmektedir.