Bist 100
10.173,42 1%
DOLAR
32,29 0,06%
EURO
34,99 -0,08%
ALTIN
2.436,97 0,12%

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları TV+'ta ücretsiz yayınlanacak

Ramazan Bayramı süresince, Turkcell TV+ servisindeki bütün yayınlar ve geniş arşiv herkese erişime açılacak. Yeni katılanlar için de TV+ platformunda ilk 7 gün boyunca deneyimleme şansı ücretsiz olarak verilecek.

Yayın Tarihi: 06.04.2024 15:23
Güncelleme Tarihi: 06.04.2024 15:23

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları TV+'ta ücretsiz yayınlanacak

Turkcell’in duyurusuna göre, Ramazan Bayramı’nda TV+ hizmetinin sunduğu tüm yayınlar ve zengin içerik koleksiyonu her kullanıcıya sunulacak. TV+ Premium üyeliğinde yer alan çeşitli kanallar, en sevilen diziler, filmler ve belgeseller bayram süresince bütün abonelerin erişimine açık olacak.

TV+'ın sunduğu bir diğer avantajlı teklifte, platforma yeni dahil olacak kişilere ilk hafta için ücretsiz deneme süresi tanınıyor. 6 Nisan’dan itibaren başlayıp 14 Nisan’a kadar sürecek olan bu promosyon kapsamında, TV+ platformuna yeni giriş yapan herkes, kayıt oldukları andan itibaren bir hafta süresince TV+ platformunun sunduğu tüm programları bedelsiz olarak tecrübe edebilecekler.

şampiyonlar ligi

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL MAÇI SÜRPRİZİ

Şampiyonlar Ligi’nin heyecan dolu çeyrek final karşılaşmaları, 9 ile 11 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Ramazan Bayramı’nın getirdiği özel bir fırsat olarak, TV+ aboneleri, Exxen TV üzerinden Real Madrid ile Manchester City ve Barcelona ile PSG arasındaki mücadeleleri canlı olarak takip edebilecekler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Viktoria Plzen karşısında Fiorentina’nın, Liverpool’un ise Atalanta ile olan maçları izleyiciyle buluşacak. Futbol tutkunları için bir başka güzellik de 13 Nisan’da S Sport üzerinden yayınlanacak Mallorca-Real Madrid, Cadız-Barcelona ve Torino-Juventus maçlarını ücretsiz izleme şansı olacak.

TV+'ın dizi ve film arşivi, son zamanlarda HBO’nun prestijli serileri ‘Game of Thrones’, ‘True Detective’, ‘Chernobyl’ ve ‘The Sopranos’ gibi dikkat çekici yapıtlarla zenginleştirildi. Giancarlo Esposito’nun başrolde olduğu ‘Parish’ serisi, Amerika’daki yayınıyla eş zamanlı olarak TV+'da izleyiciyle buluştu ve ilk bölümü 1 Nisan’da gösterime girdi. 12 Nisan’da ise Ben Affleck ve Alice Braga’nın yıldızlaştığı ‘Hypnotic’ isimli heyecan verici aksiyon gerilim filmi, platformun kütüphanesine katılacak. Ramazan Bayramı süresince, TV+ aboneleri bu geniş içerik yelpazesinden sınırsızca faydalanabilecekler.