Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,51 0,33%
EURO
34,84 0,6%
ALTIN
2.398,92 1,29%

Özgür Özel Cumhurbaşkanı ile görüşecek: Bu görüşme nezaket ziyareti değil!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile uzun bir görüşme yapacağını kaydetti.

Yayın Tarihi: 18.04.2024 15:41
Güncelleme Tarihi: 18.04.2024 15:41

Özgür Özel Cumhurbaşkanı ile görüşecek: Bu görüşme nezaket ziyareti değil!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin yeni grup başkanvekili seçiminin sonrasında kapalı grup toplantısında milletvekilleri ile görüşme yaptı. Bir konuşma yapmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme yapacağını aktardı. 

Yarın itibarıyla seçim sonuçlarının değerlendirileceğini aktaran Özgür Özel, yeni dönem yol haritasının belirleneceğini de ekledi. Ayrıca, tüm il başkanları, belediye başkanları, MYK ve PM toplantılarının da üst üste yapılacağını belirtti. Toplantıların ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yağacağını kaydetti. 

Erdoğan’la yapılacak olan görüşmenin nezaket görüşmesi olmadığını söyleyen Özel, ziyaretinde gelecek dönemlerin görüşüleceğini kaydetti. Bu görüşmenin pek hızlı sonlanmayacağını, Erdoğan ile yapıcı ve uzun bir görüşme gerçekleştirileceğini ekledi. Türkiye için önemli br sürece girildiğini kaydeden Özel, parti içi kurullarla tüm temasları tamamlayacağını vurguladı. Daha sonra ise genel başkanların görüşlerini alarak Erdoğan ile görüşmeye gideceğini söyleyerek sözlerini tamamladı.