Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Özel Sektörü birbirine katacak promosyon! TEB 28.000 TL açıkladı: Tek maaşa verecek

Emekli promosyonunun yanı sıra, belediye, MEM, şirket, üniversite... zamlarının yanı sıra, fabrika promosyonları ile alakalı açıklamalar da kamuoyuna sunulabiliyor

Yayın Tarihi: 24.05.2024 11:48
Güncelleme Tarihi: 24.05.2024 11:48

Özel Sektörü birbirine katacak promosyon! TEB 28.000 TL açıkladı: Tek maaşa verecek

Promosyonlar ile alakalı gelişmelernyakından takip ediliyor. Emekli çalışan ayırt etmeksizin kamuoyuna sunulan tutarda promosyon ödemesi alabiliyor. Emekli ve kamu kurum ve kuruluşlarına verilen promosyonun yanı sıra özel sektöre de belirli şartlarda promosyon ödemesi sağlanıyor. Belirli bir sayının üzerinde çalışanı olan özel sektör çalışanları için düzenlene ihale sonucunda yeni promosyon ödemesi yapılabiliyor. Aynu çalışan promosyonlarında olduğu gibi işleyen süreçte, düzenlenen ihaleyi en fazla ödeme tutarı ile kazanan banka, kazanan olarak kamuoyuna sunuluyor. Fabrika işçisi de bu ödemelerden nasibini alabiliyor. Mart ayında Erdoğan'ın talimatı ile emekli promosyonlarına ilk kamu bankalarında zam yapılmış ve hemen akabinde de özel bankalar bu konuda harekete geçip, artı kampanyaları ile 12 bin lira olan maksimum tutarı güncellemişti. Bankaların sunduğu kampanyaları ile birlikte bu tutar 18 bin lira ulaşmış bulunuyor.

TEB

TEB PROMOSYON TUTARI

Emekli promosyonunun yanı sıra, belediye, MEM, şirket, üniversite... zamlarının yanı sıra, fabrika promosyonları ile alakalı açıklamalar da kamuoyuna sunulabiliyor. Bankalara bu işveren tarafından maaşlar bir kaç gün öncesinden yatırılıyor. Bankalar ise parayı bölmeden çalışanın maaş gününe kadar böylece işlemiş oluyor.  Kazandıkları karın bir kısmını bireye özel olarak ödeyebiliyor. 

BAHTAŞ ÇALIŞAN PROMOSYONU

Gün gün promosyon anlaşmalarına bir yenisi eklenirken son promosyon ihalesi açıklaması Burdur Belediyesi, BAHTAŞ için düzenlendi. Düzenlenen ihale de en fazla ödemeyi yapan banka Türkiye Ekonomi Bankası olarak açıklanırken, banka kişi çalışan başına 28 bin lira promosyon ödemesi yapacak. Kötüden hallice olarak açıklanan bu tutar, çalışanı memnun ederken, ödemeler en kısa süre içerisinde yapılacak.