
OSTİM Teknik Üniversitesi, bu yıl 4. geleneksel iftar programını düzenleyerek Ramazan ayının manevi atmosferini kutladı. Programa, Ekvador Cumhurbaşkanı Yardımcısı Veronica Abad Rojas da katıldı.
İftar programı, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ve Ekvador Cumhurbaşkanı Yardımcısı Rojas'ın yaptıkları selamlama konuşmalarıyla başladı. Rojas, Ramazan’ın birlik ve beraberlik çağrısı yaptığını vurgulayarak, "Bizi kutsal kitabın öğretilerini düşünmeye ve her şeyden önce barış yollarını takip etmek için kalplerimizi birleştirmeye çağıran bir zamandır Ramazan," dedi.
Rektör Yülek ise Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, “Maalesef biz burada rahat, mutlu, güzel iftarlar yapıyoruz ama kardeşlerimiz Gazze'de şu anda bir terörist yapı tarafından katliama tabi tutuluyorlar. Onları da unutmayalım, dualarımızda en azından aklımıza getirelim,” ifadelerini kullandı.
İftar programına; Kamu Başdenetçisi Mehmet Akarca, Yargıtay Birinci Başkanvekili Ahmet Ömeroğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Recai Akyel, Türk Dil Kurumu Başkanı Osman Mert ile birçok yüksek yargı üyesi, milletvekili, vali yardımcıları ve iş insanları da katılarak bu özel anı paylaştılar.
OSTİM Teknik Üniversitesinin 4. geleneksel iftar programı gerçekleştirildi.
OSTİM Teknik Üniversitesinin 4. geleneksel iftar programı gerçekleştirildi.