Ömer Çelik Yüreğir'de başkan vekili Tarık Özünal ile bir araya geldi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüreğir Belediyesi'nde Başkan Vekili Tarık Özünal'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Çelik, Özünal'a yeni görevinde başarı dileklerini iletti ve bir süre sohbet etti.
görüşmenin gündemi:
Taraflar, Yüreğir'e yönelik hizmetler ile ilçenin öncelikli ihtiyaçları üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda hizmetlerin önceliklendirilmesi ve uygulama sürecinde koordinasyon konuları ele alındı.
yerel koordinasyon ve değerlendirme:
Başkan Vekili Tarık Özünal, nazik ziyareti dolayısıyla Ömer Çelik'e teşekkür etti. Yapılan görüşme, ilçede yürütülecek çalışmalarda koordinasyon ve destek ihtiyacına dikkat çekti.
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK, YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ TARIK ÖZÜNAL’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.