Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,02%
EURO
35,28 0,29%
ALTIN
2.496,24 0,32%

Okan Buruk'tan flaş Süper Kupa kararı

Galatasaray takımı, 7 Nisan Pazar Şanlıurfa'da Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finali maçının hazırlıklarına devam ediyor. Takının çalıştırıcısı Okan Buruk'un sarı-lacivertli ekibin U19 takımıyla oynayacağını açıkladığı maça ilişkin kararı ortaya çıktı. Detaylar burada.

Yayın Tarihi: 05.04.2024 15:55
Güncelleme Tarihi: 05.04.2024 15:55

Okan Buruk'tan flaş Süper Kupa kararı

Fenerbahçe Başkan vekili olarak görev yapan Erol Bilecik, U19 takımıyla Şanlıurfa'da Galatasaray ile oynacak olan Süper Kupa karşılaşmasında forma giyeceklerini açıklamıştı. Bilecik, "Farklı bir gelişme olmazsa U19 takımıyla Urfa'ya gitmek için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz."dedi.

Erol Bilecik, konuyla ilgili konuşmasında "Taraftarlarımız bize güvenmeli. Bunu tüm F.Bahçe taraftarlarına söylemek istiyorum. Çok güzel bir ruhla Urfa’ya gideceğiz. Bize inanın. Sizi kötü hissettirecek, endişelendirecek, 'Bu böyle bir karar mı?' sorunun ortaya çıkabileceği noktada olmayacaksınız. U19 takımının Urfa'ya gideceği kesin. U19 takımının Urfa'ya gideceği kesin ve bu Ali Başkan'ın konuşmasının içerisinde de vardı.

Taraftarlarımızdan herhangi maça katılmak için ayarlama yapmalarını talep etmiyoruz. Akıllı davranarak oraya ulaşacağız ve U19 takımımız aynı gün uçakla dönecek. Ama buradan Urfa şehrine ve Urfa'daki kardeşlerimize mesajım var. Her ayın 7'si perşembe günü aldığımız kararla, bir anlamda rekabetin simgesi olan harika futbol oynayabileceğimiz atmosferden af ​​diledik. Yönetim kurulunda aldığımız bir karar vardı, onu yerine getirmek bizim görevimizdi. A takımımızı sezon bittikten sonra ya da uygun bir tarihte onları Urfa'ya götüreceğiz. Urfa'nın F.Bahçe A takımını takip edebilmesi için bir organizasyon düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'tan flaş Süper Kupa kararı

Süper Kupa maçının ertelenmesine ilişkin kararın aslında kötü bir karar olduğunu savunan Erol Bilecik, “İkisini de istiyoruz: Maç tarihinin ertelenmesini de yabancı hakemin de. Fenerbahçe, 11 Nisan'da Olympiakos ile karşılaşacak. Ülkelerin puanlarının bu yönde artması Türkiye açısından önemli bir olay. Yunanistan şampiyonluğunun tüm maçları ertelenmiş olsa da, kolaylıkla ertelenebilecek bir maçı ertelemekten kendimizi alamıyoruz" diye konuştu.

Sahadan çekilme iddialarına ilişkin de konuşan Erol Bilecik, "Şu anda bir şey söylemeyeceğim. Bu konuyla daha fazla ilgilenen arkadaşlarımız gerekli organizasyon ve planlama çalışmalarını yaptılar." dedi.

Şanlıurfa'da Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasını heyecanla bekliyor. Cimbom'da tüm gözler 7 Nisan Pazar günü yapılacak dev karşılaşmada. Aslan, büyük rakibine karşı mücadelesine büyük bir ciddiyetle hazırlanmaya devam ederken sarı-kırmızılı ekip, F.Bahçe'nin Şanlıurfa'da düzenlenecek Süper Kupa'ya U-19 takımıyla katılacağını açıklamasına rağmen konsantrasyonunu kaybetmedi.

Okan Buruk'tan flaş Süper Kupa kararı

Teknik hoca Okan Buruk'un, F.Bahçe'nin Süper Kupa'ya ideal kadroyla çıkması için tüm hazırlıklarını yaptığı biliniyor. Florya Metin Oktay tesisindeki oyunculara motivasyonlarını kaybetmemeleri uyarısında bulunurken, "Son bir maç oynayacağız, rakibin ne yapacağını bilemiyoruz. En iyi şekilde hazırlanıp, merkezde antrenman yapmamız lazım. Ligde rekabet yüksek olmaya devam ediyor. Şimdi biraz ara verelim ve müzemize bir kupa daha koyalım." dediği öğrenildi.

Okan Buruk'un Pazar günkü maç için ideal kadroyu hazırladığı ve risk almayacağı bildirildi.