Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Lig'de heyecanı dorukta: Şampiyonluğun kaderini belirleyecek derbi

Süper Lig'de zirve mücadelesi kızışıyor! Lider Galatasaray ile Fenerbahçe, RAMS Park'ta karşı karşıya geliyor. Galatasaray'ın devam eden galibiyet serisi ve Fenerbahçe'nin mucize peşindeki mücadele bu akşam karşı karşıya gelecek..

Yayın Tarihi: 19.05.2024 16:15
Güncelleme Tarihi: 19.05.2024 16:15

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Lig'de heyecanı dorukta: Şampiyonluğun kaderini belirleyecek derbi

Süper Lig'de kader gecesi! Şampiyon belli olabilir

Süper Lig'de nefesleri kesen mücadele devam ediyor! Lider Galatasaray ile ikinci sıradaki Fenerbahçe, 24. şampiyonluk için kritik bir maça çıkıyor. RAMS Park'ta gerçekleşecek derbi, futbolseverlerin heyecanını doruğa çıkaracak.

Galatasaray, son 24 maçtır mağlubiyet yüzü görmeden muazzam bir performans sergiliyor. Atakaş Hatayspor deplasmanında aldığı tek yenilgi sonrasında 22 galibiyet ve 2 beraberlikle yoluna devam eden Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'deki en uzun galibiyet serisini sürdürüyor. Yukatel Adana Demirspor galibiyetiyle 17 maçlık bir rekor kıran Galatasaray, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak için mücadele ediyor.

Fenerbahçe ise mucize peşinde. 93 puanla ikinci sırada bulunan Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alıyor. Ancak bu akşamki derbiyi kazanmaları halinde şampiyonluk umutlarını sürdürecekler. Son hafta Konyaspor'a da yenilmesini beklemeleri gereken Fenerbahçe, son ana kadar mücadeleyi bırakmayacak.

Derbi öncesi kadrolarda da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de sakatlık sebebiyle Cengiz Ünder'in forma giyemeyecek olması, hücum planlarını etkileyebilir. Ancak Kayserispor maçında orta sahada görev alan Alexander Djiku'nun derbide de forma giyeceği öğrenildi. Stoperde ise Rodrigo Becao'nun cezalı olması nedeniyle Jayden Oosterwolde'nin görev alması bekleniyor.

Süper Lig'de nefesleri kesen mücadeleyi kaçırmamak için futbolseverler, bu akşam saat 19.00'da ekrana kilitlenecek.