Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Murat Kurum'a ekibi müdahale etti: Yanlışlıkla İmamoğlu'nun başarını anlattı!

Ekrem İmamoğlu eleştirileri sırasında oranları karıştıran Murat Kurum'a ekibinden müdahale geldi...

Yayın Tarihi: 12.02.2024 15:30
Güncelleme Tarihi: 12.02.2024 15:30

Murat Kurum'a ekibi müdahale etti: Yanlışlıkla İmamoğlu'nun başarını anlattı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, AK Partili Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirirken şaşırdı…

AK Partili Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu’nun hedeflerini eleştirirken şaşırttı. Ekibinden gelen müdahale ile hemen sözlerini düzelten Kurum, yine de sosyal medyanın dilinden kurtulamadı. 

Cumhur İttifakı’nın ortak bir kararla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çıkardığı Bakan Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Eleştirileri sırasında İmamoğlu’nun hedeflerini anlatan Kurum, kendince yanlış bir oran verdi… Bunun üzerine müdahale eden kurmaylar, oranı değiştirerek Murat Kurum’un konuşmasını revize etmesini sağladı. 

İstanbul Kadıköy’deki bir otelde "STK Temsilcileri-Kanaat Önderleri Buluşması”na katılan Kurum, yanlışlıkla İmamoğlu’nun başarısını aktardı. Söylediği sözlerde İmamoğlu’nun belediyecilik sözlerinin yüzde 87’sini dile getirdiğini söyleyen Murat Kurum, ekibinin müdahalesi sonrası sözlerini düzeltti:

“Verdiğiniz sözlerin ancak yüzde 87’sini gerçekleştirdiniz. Ama şu gerçek var ki, 31 Mart akşamı yüzde 100 o Saraçhane’den ayrılacaksınız.”

Oran verdikten sonra Murat Kurum’a müdahale eden ekip, Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun hedeflerinin yüzde 87’sini gerçekleştiremediğini söyledi… 

“Arkadaşlar not yolladı. Ben ‘CHP’li İstanbul (İBB) yönetiminin verdiği sözlerin yüzde 87’sini tutturdu’ demişim galiba. Ya böyle bir şey olma ihtimali var mı? O tutmadığı taraf…”