Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Müge Anlı'da günlerdir aranan Mehmet Ali Özdemir'in intihar süsü verilmiş cansız bedeni bulundu: Müge Anlı, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Mehmet Ali Özdemir’in cesedi, aracının bulunduğu yerden 750 metre uzakta bir çalılıkta bulundu. Özdemir’in cinayete kurban gittiği değerlendiriliyor.

Yayın Tarihi: 16.01.2024 14:02
Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 14:02

Müge Anlı'da günlerdir aranan Mehmet Ali Özdemir'in intihar süsü verilmiş cansız bedeni bulundu: Müge Anlı, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü?

Müge Anlı’da Aranan Mehmet Ali Özdemir’in Cenazesi Bulundu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Mehmet Ali Özdemir’in cesedi, aracının bulunduğu yerden 750 metre uzakta bir çalılıkta bulundu. Özdemir’in cinayete kurban gittiği değerlendiriliyor. Özdemir’in eşi Meryem Özdemir’in ise olayla ilgili bilgisi olup olmadığı araştırılıyor. Özdemir’in cenazesinin başına konulan meyve ve sebzeler ise büyük bir gizem oluşturuyor. Müge Anlı, canlı yayında üzücü haberi duyurdu.

müge anlı

Mehmet Ali Özdemir Kimdir?

Mehmet Ali Özdemir, 41 yaşında, evli ve 3 çocuk babası bir esnaf. Hatay Antakya’da yaşayan Özdemir, 5 Ocak 2024 tarihinde arabasıyla birlikte ortadan kayboldu. Kendisinden bir daha haber alınamayan Özdemir’in ailesi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Özdemir’in kayboluşuyla ilgili birçok şüpheli detay ortaya çıktı.

Mehmet Ali Özdemir’in Eşi Meryem Özdemir Ne Diyor?

müge anlı

Mehmet Ali Özdemir’in eşi Meryem Özdemir, kocasının kayboluşuyla ilgili çelişkili açıklamalar yaptı. Önce kocasının intihar ettiğini düşündüğünü söyleyen Meryem Özdemir, sonra intihar etmeyeceğini iddia etti. Meryem Özdemir, kocasının kayboluşuyla ilgili bilgisi olmadığını, kendisine şiddet uyguladığını ve kardeşiyle kavgalı olduğunu söyledi. Meryem Özdemir’in, kocasının kayboluşundan sonra İstanbul’a gittiği ve cenazeye gelmediği öğrenildi.

Mehmet Ali Özdemir’in Cenazesi Nasıl Bulundu?

Mehmet Ali Özdemir’in cenazesi, 16 Ocak 2024 tarihinde bulundu. Özdemir’in aracı, Antakya Alazi - Üçgedik civarında boş bir arazide terk edilmiş halde bulunmuştu. Aracın içinde üç kutsal kitap ve Tevrat’ın içinde bir intihar notu bulunmuştu. Ancak, intihar notunun el yazısının Mehmet Ali Özdemir’e ait olmadığı tespit edilmişti. Aracın etrafında yapılan arama çalışmaları sonucunda, aracın 750 metre ilerisinde bir çalılıkta Özdemir’in cesedi bulundu. Özdemir’in cenazesinin başına ise kavun, turp, havuç, elma gibi meyve ve sebzeler konulmuştu.

Mehmet Ali Özdemir Cinayete mi Kurban Gitti?

müge anlı

Mehmet Ali Özdemir’in cinayete kurban gittiği değerlendiriliyor. Özdemir’in cesedinin üzerinde darp izleri olduğu ve boğularak öldürüldüğü belirlendi. Özdemir’in cenazesinin başına konulan meyve ve sebzelerin ise, cesedin hayvanlar tarafından parçalanmasını önlemek için yapıldığı düşünülüyor. Özdemir’in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Emniyet ekipleri, olayın faili veya faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Müge Anlı ise, olayın aydınlatılması için programında yeni ipuçları paylaşıyor.