Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Kara dizisi Aslı kimdir, nereli kaç yaşında? Kara Aslı'yı kim oynuyor?

Kara dizisi, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yeni bir aksiyon ve dram dizisi. Dizinin başrolünde İlker Kaleli ve Öykü Karayel yer alıyor. Peki, dizide Aslı'yı karakterini canlandıran Beril Kolcu kimdir? İşte, genç oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 21.12.2023 19:59
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 19:33

Kara dizisi Aslı kimdir, nereli kaç yaşında? Kara Aslı'yı kim oynuyor?

Show TV’nin yeni dizisi Kara, 21 Aralık 2023 Perşembe ilk bölümüyle seyirciyle buluşan dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekimleri merak ediliyor. Dizinin başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel var. İlker Kaleli, Kara adlı bir kKarateri, Öykü Karayel ise Zeynep adlı bir karakteri oynuyor. Dizide ayrıca Bennu Yıldırımlar, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Furkan Kalabalık, Kerem Arslanoğlu, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Demircan Kaçel, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya gibi isimler de yer alıyor.

Dizide Aslı adlı bir karakteri canlandıran Beril Kolcu, genç ve yetenekli bir oyuncu. Peki, Beril Kolcu kimdir? İşte, oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

Kara

Beril Kolcu’nun hayatı

Beril Kolcu, 15 Mayıs 1998 tarihinde Ankara’da doğdu. Çocukluğundan beri tiyatro ile ilgilenen oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnesinde başladı. Birçok tiyatro oyununda rol aldı.

Beril Kolcu’nun kariyeri

Kara

Beril Kolcu, tiyatro çalışmalarının yanı sıra kamera önü oyunculuğuna da yöneldi. 2017 yılında Kader Bağları adlı dizide rol aldı. Daha sonra Yağmur Zamanı, Son Yaz gibi dizilerde de oynadı. 2021 yılında ise Bir Zamanlar Kıbrıs adlı dizide Ayşe kKaraterini canlandırdı.

Beril Kolcu, şu anda Show TV’nin yeni dizisi Kara’ta Aslı adlı bir kKarateri canlandırıyor. Aslı, dizinin ana kKaraterlerinden biri olan Zeynep’in (Öykü Karayel) yakın arkadaşı ve sırdaşı. Yağmur, Zeynep’in hayatını değiştiren Kara’ya (İlker Kaleli) karşı duygular besliyor.

Beril Kolcu’nun sosyal medya hesapları

Beril Kolcu, sosyal medyada da aktif bir şekilde yer alıyor. Instagram, Twitter ve Facebook gibi platformlarda hayranlarıyla iletişim kuruyor. Oyuncunun Instagram hesabında 14 bin, Twitter hesabında 5 bin, Facebook hesabında ise 20 bin takipçisi bulunuyor. Oyuncu, sosyal medya hesaplarında hem kişisel hem de profesyonel paylaşımlarda bulunuyor.

Kara dizisi hakkında bilgiler

Kara

Kara dizisi, Show TV’nin yeni dizisi olKara yakında seyirciyle buluşacak. Dizinin yapımcılığını Most Yapım, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Murat Can Oğuz, Özlem Atasoy, Cem Görgeç ve Ece Yörenç kaleme alıyor.

Dizinin konusu şöyle: Kara (İlker Kaleli), hayatını kaybetmiş bir adamdır. Ölümünden sonra kendisini bir yeraltı dünyasının içinde bulur. Bu dünyada, kendisine verilen görevleri yerine getirmek zorundadır. Bu görevler, Kara’nın geçmişiyle ilgili sırları ortaya çıkaracaktır. Kara, bu sırları çözmek için hem kendisiyle hem de düşmanlarıyla mücadele edecektir. Kara’nın hayatını değiştiren kişi ise Zeynep (Öykü Karayel) olacaktır. Zeynep, Kara’nın karşısına çıkan gizemli ve güzel bir kadındır. Zeynep, Kara’ya hem aşkı hem de umudu getirecektir. Ancak, Zeynep’in de Kara’dan sakladığı bir sırrı vardır.

Dizinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Öykü Karayel, Bennu Yıldırımlar, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Furkan Kalabalık, Kerem Arslanoğlu, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Demircan Kaçel, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya gibi isimler yer alıyor.