Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Giray Altınok’un yeni dizisi karşılaşmalar ne zaman başlıyor?

Giray Altınok, yeni dizisi “Karşılaşmalar” ile yine izleyiciyi büyüleyecek. Hem yazar hem yönetmen hem oyuncu olan Altınok, yıldızlarla dolu bir kadroyla sıra dışı bir komedi sunuyor.

Yayın Tarihi: 01.03.2024 11:17
Güncelleme Tarihi: 01.03.2024 11:17

Giray Altınok’un yeni dizisi karşılaşmalar ne zaman başlıyor?

Giray Altınok’un yeni dizisi "Karşılaşmalar"ın kadrosu göz kamaştırıyor

Yazdığı ve oynadığı “Prens” dizisinin ikinci sezonunu bitiren Giray Altınok, yeni dizisi “Karşılaşmalar” ile yine izleyicileri kendine hayran bırakacak. Giray Altınok, hem oyunculuğu hem de senaryo yazarlığı ile yeni nesil komedinin önde gelen isimlerinden biri. BluTV’nin sevilen dizisi “Prens” ile eleştirmenlerden tam puan alan başarılı oyuncu, yeni dizisi “Karşılaşmalar” ile de sıra dışı bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Giray Altınok’un yeni dizisinin yapımcılığını da “Prens” dizisinin de arkasında olan Müşvik Guluzade’nin sahibi olduğu MGXFilm üstleniyor.

Giray Altınok hem yazar hem yönetmen hem oyuncu

Giray Altınok, 10 bölümden oluşacak olan “Karşılaşmalar” dizisinin hem proje tasarımını yapıyor hem de yönetmenliğini üstleniyor. Altınok, dizide aynı zamanda başrol oyuncusu olarak da karşımıza çıkacak. Altınok’un yanı sıra dizinin kadrosunda Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Sarp Apak, Erdem Yener, Uraz Kaygılaroğlu, Sinem Kobal, Cem Gelinoğlu, Bora Akkaş, Şükrü Özyıldız, Melis Babadağ, Zerrin Sümer, Aysima Ateşeduran, Yunus İmğa, Canberk Gültekin, Cansu Diktaş Altınok, Bahar Süer, Deniz Hamzaoğlu ve Muttalip Müjdeci gibi isimler yer alıyor. Dizinin hangi dijital platformda yayınlanacağı ise yakında duyurulacak.