Milletvekili Mustafa Alkayış İGC'yi Ziyaret Etti: Yerel Basın ve Yeniden Yapılanma Görüşüldü

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, İGC'yi ziyaret ederek deprem sonrası yeniden yapılanma, güncel sorunlar ve yerel basının rolünü ele aldı.

Yayın Tarihi: 27.01.2026 15:17
Güncelleme Tarihi: 27.01.2026 15:17

Milletvekili Mustafa Alkayış İGC'yi Ziyaret Etti: Yerel Basın ve Yeniden Yapılanma Görüşüldü

Milletvekili Mustafa Alkayış İGC'yi Ziyaret Etti

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, beraberindeki heyetle birlikte Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC)'ni ziyaret etti. Alkayış'a AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Çadır, Merkez İlçe Başkanı Fatih Olgun ve partililer eşlik etti. Ziyarette İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ile dernek üyeleri hazır bulundu.

Görüşmede Ele Alınan Başlıca Konular

Toplantıda, Adıyaman'ın güncel sorunları ile deprem sonrası yeniden yapılanma süreci detaylı şekilde konuşuldu. Ayrıca kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde yerel basının üstlendiği sorumluluk ve haber verme süreçlerinin önemi vurgulandı. Taraflar, yeniden yapılanma çalışmalarının şeffaf ve erişilebilir iletişim kanıları üzerinden aktarılmasının gerekliliğinde hemfikir oldu.

Alkayış'ın Mesajı ve İstişare Vurgusu

Ziyarette konuşan Milletvekili Alkayış, yerel basını toplum ile devlet arasında güçlü bir köprü olarak nitelendirerek, özellikle afet sonrası yürütülen çalışmaların sağlıklı şekilde halkla paylaşılmasının önemine dikkat çekti. Alkayış, istişare kültürüne verdikleri önemi belirterek, basın camiasından gelen yapıcı eleştiri ve önerilerin Adıyaman'ın geleceği açısından değerli olduğunu ifade etti.

Milletvekili, şehrin kalkınması, sosyal hayatın güçlenmesi ve birlik beraberliğin pekişmesi adına basınla diyalog halinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve iletişim kanallarının güçlendirilmesi taahhüdüyle sona erdi.

AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI VE ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ALKAYIŞ, BERABERİNDEKİ...

AK PARTİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI VE ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ALKAYIŞ, BERABERİNDEKİ HEYETLE BİRLİKTE ADIYAMAN İNTERNET GAZETECİLERİ CEMİYETİ (İGC)’Nİ ZİYARET ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.