Bist 100
10.733,95 0%
DOLAR
32,21 0,03%
EURO
35,03 0,05%
ALTIN
2.495,62 0,3%

Migros'ta Anneler Günü Tsunamisi: Yüzde 50-40 indirimler ile adeta dibe vurdu

Migros'tan sadece 2 gün sürecek ola kampanya bu sabah başladı. Migros Anneler Günü indirimleri sizlerle

Yayın Tarihi: 10.05.2024 08:29
Güncelleme Tarihi: 10.05.2024 08:29

Migros'ta Anneler Günü Tsunamisi: Yüzde 50-40 indirimler ile adeta dibe vurdu

Anneler Gününe sayılı günler kala hediye alma telaşesi devam ediyor. Bu telaşede hayat pahalılığının etkisi büyük iken, hediye almak konusunda kısıtlı imkanlar kullanılmakta. Anneler Günü'ne özel olarak bir çok indirim söz konusu iken özellikle de zincir marketlerin annelere özel olarak hazırladığı indirim kampanyaları yakından takip ediyor. Migros, Anneler Günü şerefine harika indirimler sunuyor! Paşabahçe ve Borcam gibi markaların ürünleri şaşırtıcı fiyatlarla sizleri bekliyor. 

TLL

Kişisel bakım ürünlerini de indirimli ürünler kataloğuna dahil eden Migros, sadece bir kaç gün raflarda olacak indirimli ürünler ile alakalı son gün uyarısını da yapmış bulunuyor. Cilt bakım kremlerinden losyonlara, parfümlerden dekoratif kozmetiklere, Paşabahçe ve Borcam’dan seramik ve porselen mutfak eşyalarına kadar birçok üründe sürpriz indirimler sunan Migros aktüel ürünler listesi sizlerle

10 12 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan Migros Anneler Günü indirimleri, Paşabahçe ve Borcam markalı ürünlerde 100 Money kazanma fırsatı sunan Migros, ; yüz, vücut, el kremleri ve losyonlarda yüzde 50 indirim imkanını da sunmuş bulunuyor.

tll

Elektrikli ev aletlerinde yüzde 30 indirim furyası sunan Migros bugün başlayan kampanyasında tüm parfümlerde yüzde 50 indirim imkanını da sunuyor. Annelerin mutfak temel pişirme ihtiyaçlarında da indirim sunan Migros, yarı yarıya alınabilecek fırsatları da beraberinde getiriyor.

Lav Markalı ürünlerde de yüzde 40 indirim sunan market kampanyası sadece 2 gün sürecek. Öte yandan fincan takımları, düdüklü tencere, çay takımı da seçkin markalar ile annelere özel olarak raflarda yerini almış bulunuyor.