Bist 100
10.715,24 0%
DOLAR
32,22 0,04%
EURO
35,08 0,18%
ALTIN
2.512,67 0,98%

Mayıs bitmeden coşturacak promosyon ödemesi yapılacak! Yapı Kredi 23.000 TL açıkladı

2024 yılı promosyon açıklamaları ile devam edeceğe benziyor. Yapı Kredi tarafında yapılan açıklamada promosyonların 23 bin lira ödeneceği belirtildi.

Yayın Tarihi: 09.05.2024 08:56
Güncelleme Tarihi: 09.05.2024 09:07

Mayıs bitmeden coşturacak promosyon ödemesi yapılacak! Yapı Kredi 23.000 TL açıkladı

Bankalar arası düzenlenen ihaleler nihayetinde varılan promosyon sonuçları gün gün açıklanmaya devam ederken, mutabakat sağlanan tutarlar ödeniyor. Özellikle de son günlerde düzenlediği kampanyaları arasında promosyonları da ekleyen Yapı Kredi promosyonu ile dikkatleri çekerken, 23.000 TL promosyon yapacağı belirtildi. 

Gerek emekliye gerekse de çalışana yönelik düzenlenen promosyon ödemeleri 2017 senesinden bu yana yapılmakta. Bankalar SGK ile anlaşmaları kapsamında promosyon ödemelerini tamamlarken, zamanla müşter kapmak adına bu ödemeler rekabwt ortamına dönüştü. Emekli sayısının milyonlarca kişi arttığı EYT sonrasında hız kazanan emekli promosyonları ile alakalı olarak, en yüksek tutar ödemesi yapan ve kampanyayı en bolundan sunan banka emeklinin yakın metrajına girerken, emekli kendi bankasını kendi seçebiliyor. Çalışanlarda ise promosyonlar çalışılan şirket ya da kurum tarafından düzenlenen ihaleler ile neticelendiriliyor. Bankalar katıldıkları ihalede en yüksek tutarı vererek maaş bankası olmak istiyor.

tll

MAAŞ PROMOSYONU İHALESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler öncesinde verdiği müjde kapsamında emekli promosyonlarında artış ilk kamu bankalarında başlamış ve bu zam furyasına özel bankalar da dahil olmuştu. Bu kapsamda özel bankalada emekli promosyonları 20 bin liraya kadar ödeme yapmakta iken çalışanlarda bu tutar bir maaşa kadar tekabül edebiliyor. Çalışan promosyonları ile alakalı açıklamalar gün gün yapılıyor. 

tll

ZONGULDAK İL ÖZEL İDARESİ PROMOSYONU

Mevcut banka ile sözleşmesi dolan şirket ya da kurum, maaş ihalesi düzenlerken, ihalede yüksek tutar ödemesi yapan banka kazanan oluyor. Geçtiğimiz seneden bu yana MEM promosyonları özellikle ilgiyi üzerine çekerken en az ödenen promosyon ihaleleri kapsamında çokça yorum almaktaydı. 2024 senesinde başlayan artış ile MEM promosyonlarından rekor ödemeler duyulmaya devam ederken, özellikle de seçimler sonrasında dikkat çeken diğer promosyon ihale kategorisi mıuhtarlar olarak açıklanmaya devam ediyor. 

Zonguldak İl Özel İdaresi'nin 561 muhtar ve ve 32 İl Genel Meclis Üyesini içinde barındıran promosyon ihalesinde en fazla ödeme yapacağını taahhüt eden banka Yapı Kredi olurken, Mayısı ayında 23,000 TL promosyon ödemesi yapacağına karar verildi.