Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Mayıs ayında borç morç kalmayacak! Borçlarınızı tek çatıya toplayacak fırsat açıklandı

Kamu bankaları tarafından sunulan borç kapatma kredisi kampanyaları yakından takip ediliyor.

Yayın Tarihi: 07.05.2024 18:24
Güncelleme Tarihi: 07.05.2024 18:24

Mayıs ayında borç morç kalmayacak! Borçlarınızı tek çatıya toplayacak fırsat açıklandı

Bir çok yere ayrı ayrı ödemes olan birey, tüm borçlarını bir araya toplamak adına çeşitli sunulan fırsatları yakından takip ediyor. Ekonomi şartlarının gün gün zorlamaya devam ettiği her ürün ve hizmete ardı arkaya zam yapıldığı şu günlerde özellikle de çeşitli bankalara olan kredi kartı kartı borçları, geri ödemesi ise yüklü tutarda olabiliyor. Ancak sunulan kampanyalarda tüm ödemeler tek kalemde ve avantajlı bir şekilde ödenmesi sağlanabiliyor. İhtiyacı olan birey için çare banka kredisi kullanmak olduğu şu günlerde bankalar özellikle de borç kapatma kredisi adı altında bir çok kampanya başlatıyor. Kamu bankalarıntarafından sunulan kampanyaar ise gerek güvenilirliği gerekse de düşük faiz imkanı ile tercih sebebi oluyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan kredi kampanyaları ise borçların bir araya toplanmasını ve erteleme fırsatı ile geri ödenmesini sağlıyor. 

tll

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar destek ertelemeli olarak sunuluyor. 3 ay öteleyebileceğiniz geri ödemelerinizi kendi bütçenize göre ayarlayabileceğiniz esnek ödeme planları da mevcut. 

tll

Mayıs ayı kampanyası olarak başlatılan fırsat, ay sonuna kadar devam edecek. Kamu Bankaları tarafından başlatılan kredi kampayalarından faydalanmak için düznli bir gelire sahip olma şartı mevcut iken Kara listede bulunmayan ve kredi skoru yeterli olan birey faydalanabiliyor. 24 ay vade imkanı ile sunulacak olan krediler, 100.000 TL’ye kadar ödenecek. 

Kamun Bankaları üzerinden tamamlanabilen borç kapatma kredisi başvuruları, onay alması halinde anında IBAN'a aktarılabiliyor.