Demirci'de Uçurtma ve Çocuk Oyunları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu
Manisa'nın Demirci ilçesinde düzenlenen "Uçurtma ve Çocuk Oyunları Şenliği", Sarıçayır Mesire Alanı'nın doğal ortamında çocuklara keyifli ve hareketli bir gün sundu. Etkinlik, geleneksel oyunlar ve sportif etkinliklerle katılımcılara zengin bir program getirdi.
Organizasyon ve katılımcılar
Şenlik, Demirci Kaymakamlığı koordinasyonunda; Demirci Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Sosyal Hizmet Merkezi (SHM), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı paydaşlığında, Demirci Belediyesi Sarıçayır Milli Bilinç Kamp Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Programa Demirci Kaymakamı Fatih Bayram, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, kurum amirleri, gönüllü gençler ve çok sayıda çocuk katıldı.
Program akışı ve etkinlikler
Gönüllü gençlerin ağabeylik ve ablalık rolü üstlendiği şenlikte çocuklar, geleneksel oyunlar ve sportif yarışmalarla vakit geçirdi. Protokol üyelerinin de katılımıyla düzenlenen etkinlikte çocuklara yemek ikramında bulunuldu ve samimi konuşmalar yapıldı. Kaymakam Fatih Bayram ile Belediye Başkanı Erkan Kara yaptıkları konuşmalarda çocukların mutluluğunun ve sağlıklı gelişiminin önemine vurgu yaptı.
Görsel şölen ve kapanış
Şenlik kapsamında, tarihi Demirci Akıncıları Anıtı çevresinde gerçekleştirilen uçurtma etkinliğiyle gökyüzü rengârenk uçurtmalarla doldu. Sarıçayır Mevkii'nde meydana gelen bu görsel şölen, katılımcılarda hayranlık uyandırdı. Etkinlik, çocukların yüzlerindeki tebessümlerin ölümsüzleştirildiği hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı şenlik, ilçede çocukların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşmasını sağlamayı hedefleyen kapsamlı bir organizasyon olarak kayda geçti.
MANİSA’NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE DÜZENLENEN "UÇURTMA VE ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ" RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.