Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

KPSS'siz ve deneyimsiz kamu personeli alımı yapılacak! İŞKUR'dan güncel iş ilanları

İŞKUR, belediyelerin dışında kalan kurumlarda istihdam edilmek üzere personel alım ilanlarını duyurdu. Türkiye genelinde 48 farklı şehirdeki kurumlar için toplam 4230 yeni işçi pozisyonu açılacak. İlgili ilanların detayları haber metnimizde yer alıyor.

Yayın Tarihi: 25.04.2024 06:50
Güncelleme Tarihi: 25.04.2024 06:50

KPSS'siz ve deneyimsiz kamu personeli alımı yapılacak! İŞKUR'dan güncel iş ilanları

İŞKUR, kamu sektörüne yönelik yeni personel alım duyurularını yayınladı. Kısa bir süre önce güncellenen kurum harici ilan listesine göre, devlet kurumlarına toplam 4230 yeni personel katılımı gerçekleşecek. Yayınlanan ilanlara göre, bu alımlar 48 farklı şehirdeki Belediyeler ve onların şirketleri aracılığıyla yapılacak. 

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

iş ilanı

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre, adayların başvuru yapabilmeleri için bazı genel kriterler bulunmaktadır. Bunlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmak, görevini engelleyebilecek sağlık sorunlarından muaf olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da muaf olmak ve herhangi bir suçtan mahkumiyet kaydının bulunmaması şeklindedir.

KPSS Gerekliliği Bulunmuyor!

Adayların dikkatine, ilgili iş pozisyonları için Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı şartı aranmadığı belirtilmiştir. Bu alımlar, kurum içi değil, dışarıdan yapıldığı için işçi statüsünde olacak ve başvurular için en az okuryazarlık seviyesi yeterli olacaktır. KPSS puanı olmadan gerçekleştirilecek olan bu personel alımına ilişkin detaylar ilan listesinde yer almaktadır.

Başvuru yapacak adayların yaş aralığı 18 ile 50 yaş arasında olmalıdır.

Başvuru Yöntemi ve Zamanlaması

Adaylar, İŞKUR'un Kurum Dışı ilan bölümünde yayınlanan ilanlara başvurularını, ilgili kurumların belirlemiş olduğu prosedürlere uygun olarak yapacaklardır. Başvuru süreci ve detayları, ilan listesinde verilen bağlantılar aracılığıyla incelenebilir ve tamamlanabilir.