Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,28 -0,03%
EURO
35,1 -0,05%
ALTIN
2.455,96 0,08%

Bakanlık’tan personel alım müjdesi! Onlarca personel alım için başvuru ekranı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın sözleşmeli olarak 41 bilişim uzmanı istihdam edeceği bildirildi. Başvuru süreci ve gerekli belgeler hakkında detaylı bilgiler haberimizin detayında..

Yayın Tarihi: 02.05.2024 12:13
Güncelleme Tarihi: 02.05.2024 12:13

Bakanlık’tan personel alım müjdesi! Onlarca personel alım için başvuru ekranı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından bilişim sektöründe sözleşmeli personel alımının yapılacağı bildirildi. Peki, hangi pozisyonlara alım yapılacak? Hangi belgeler gereklidir? İşte detaylar..

Sözleşmeli 41 BT Personeli Alımı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ilgili fakültelerden mezun, yazılım alanında en az 3 yıl, yazılım alanı bölümünden en az 5 yıl meslek tecrübesine sahip adayların arasından 41 bilgisayar bilimcisi sözleşmeli olarak istihdam edileceği duyuruldu. Başvuru sahiplerinin en az iki güncel programlama dili hakkında bilgi sahibi olduklarını göstermeleri gerekmektedir.

Hangi pozisyonlara alım yapılacak?

Bakanlık, çeşitli pozisyonlara bilişim personeli alımı yapacak. Bunların arasında ise, Yazılım Geliştirme Lideri ve Çözüm Mimarı, Kıdemli Java Uzmanı, Sistem Lideri ve Çözüm Mimarı ve Kıdemli Veritabanı ve Veri Ambarı Uzmanı gibi pozisyonlar yer almaktadır. Toplamda 41 bilişim uzmanı istihdam edilecek.

Çevre Bakanlığı 41 Personel Alımı

Hangi belgeler gereklidir?

Adayların teslim etmesi gereken belgelerin arasında CV, her pozisyonun özel şartlarına göre gerekli sertifikalar, çalışma belgeleri, en az 2 güncel programlama diline ilişkin belgeler ve KPSS ile YDS sonuç belgeleri yer almaktadır.

Başvuru nereye yapılır?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı çalışanlarının işe alım başvuruları 15 Nisan 2024'te başlayacak, 3 Mayıs 2024 saat 23.59.59'a kadar devam edecek. Başvuru kayıtları e-Devlet Kapısı'ndan ya da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın / Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ya da Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden elektronik ortamdan alınacaktır. Başvuru sahipleri başvuru sürecini titizlikle takip etmeliler.