Kırıkkale'de yakalama çalışması:
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri aranan kişilerin yakalanmasına yönelik bir çalışma yürüttü. Yapılan operasyon sonucunda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan üç hükümlü gözaltına alındı.
Hükümlülerin suçları ve cezaları:
Çalışma kapsamında; 7258 sayılı Kanun'a muhalefet suçundan 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K. yakalandı. Ayrıca, iki ayrı hırsızlık dosyası ile konut dokunulmazlığını ihlal etme suçlarından 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Y.G. ile hırsızlık suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.C. de gözaltına alındı.
Emniyet işlemleri ve teslim süreci:
Emniyetteki işlemleri tamamlanan üç hükümlü, resmi prosedürler sonrası ceza infaz kurumuna gönderildi. Olayla ilgili yürütülen çalışmalar, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik koordineli bir operasyon olarak kayda geçti.
HIRSIZLIK SUÇUNDAN 3 YIL 4 AY HAPİS CEZASI BULUNAN S.C. DE GÖZALTINA ALINDI