Uşak'ta kontrolden çıkan panelvan kamyona çarptı, sürücü hayatını kaybetti

Sivaslı-Uşak karayolu Uzunoluk mevkiinde kontrolden çıkan panelvan karşı şeride geçip kamyonla çarpıştı; kamyon sürücüsü öldü, bir kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 04.11.2026 19:19
Güncelleme Tarihi: 04.11.2026 19:25

Uşak'ta kontrolden çıkan panelvan kamyona çarptı, sürücü hayatını kaybetti

kaza ve müdahale:

Uşak'ın Sivaslı-Uşak karayolu Uzunoluk mevkiinde yaşanan kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu panelvan aracın karşı şeride geçtiği ve Volkan Alpsan (48) yönetimindeki 06 EKB 409 plakalı kamyonla çarpıştığı bildirildi. Çarpışmanın etkisiyle kamyon tarlaya girerek dururken, panelvan devrildi.

sürücüler ve sağlık durumu:

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri kaza mahalline ulaştı. Panelvan sürücüsü Ş.İ. (52) ilk müdahalenin ardından Sivaslı Devlet Hastanesi'ne, kamyon sürücüsü Volkan Alpsan (48) ise Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Volkan Alpsan hayatını kaybetti; panelvan sürücüsü tedavi altına alındı.

inceleme ve soruşturma:

Kazayla ilgili emniyet ve jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada, sürücünün kontrolünü nasıl kaybettiği ve kazanın kesin nedenleri üzerinde çalışmalar sürüyor. Olay yerinde yapılan incelemeler kazanın seyri ve olası ihmallerin tespiti amacıyla devam ediyor.

UŞAK’TA PANELVAN ARAÇ İLE KAMYONUN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ...

UŞAK’TA PANELVAN ARAÇ İLE KAMYONUN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.