DOLAR
42,8 -0,19%
EURO
50,17 0,06%
ALTIN
5.952,73 0,1%
BITCOIN
3.764.171,5 -3,68%

Kayseri'de Yol Kontrolünde 930 Paket Bandrolsüz Sigara Ele Geçirildi

Kayseri jandarması yol kontrollerinde 930 paket bandrolsüz sigara ve Kocasinan'da 30 elektronik sigara ele geçirdi; materyallere el konuldu, soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 19.12.2025 09:58
Güncelleme Tarihi: 19.12.2025 09:58

Kayseri'de Yol Kontrolünde 930 Paket Bandrolsüz Sigara Ele Geçirildi

Kayseri'de yol kontrolünde 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi

Jandarma ekiplerinin iki ayrı uygulamasında kaçak sigara ve elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrollerinde toplam 930 paket bandrolsüz sigara ile 30 adet elektronik sigara ele geçirildi.

Operasyonlardan ilki, Pınarbaşı ilçesi Solaklar Mahallesi sınırlarında yapılan yol kontrolü sırasında gerçekleşti; burada bulunan 930 paket bandrolsüz sigara ekiplerce teslim alındı. İkinci uygulamada ise Kocasinan ilçesinde, şahıs üzerinde yapılan aramada D.Ö. isimli kişinin üzerinde 30 adet elektronik sigara tespit edildi.

Her iki olayda da bulunan materyallere ekiplerce el konuldu ve ilgili kişiler hakkında adli ve idari süreçleri başlatan işlemler gerçekleştirildi.

Kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonlarının tüketici sağlığı, devlet gelirleri ve kayıt dışı ticaretle mücadele açısından önemi büyüktür. Bu tür uygulamalar, sınır içi kontrollerin yanı sıra yol ve bölge denetimlerinin etkinliğini göstermektedir. Soruşturma ve takip süreçleri mahkeme kararları ve yetkili mercilerin incelemeleri doğrultusunda devam edecektir.

KAYSERİ’DE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA 930 PAKET BANDROLSÜZ SİGARA ELE...

KAYSERİ’DE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA 930 PAKET BANDROLSÜZ SİGARA ELE GEÇİRİLDİ.

KAYSERİ’DE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA 930 PAKET BANDROLSÜZ SİGARA ELE...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.