Nevşehir'de terk edilen araçta çok sayıda uzun namlulu mermi ve bıçak ele geçirildi

Nevşehir'de terk edilmiş 50 NE 368 plakalı araçta, Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla yapılan aramada çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi ve bıçak bulundu; şahıslar ifadeleri için karakola götürüldü.

Yayın Tarihi: 27.05.2026 01:53
Güncelleme Tarihi: 27.05.2026 02:08

Nevşehir'de terk edilen araçta çok sayıda uzun namlulu mermi ve bıçak ele geçirildi

Nevşehir'de terk edilen araçta çok sayıda uzun namlulu mermi ve bıçak ele geçirildi

Olayın gelişimi

Olay, gece saatlerinde 2000 Evler Mahallesi TOKİ İş Merkezi civarında meydana geldi. Telefonda tartıştıkları şahıslarla buluşmaya giden iki genç, karşılarında kalabalık bir grup görünce geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Kalabalık grup, kaçan araca saldırarak zarar verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri sevk edildi.

Şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan ekipler, gençlerin kaçtığı 50 NE 368 plakalı otomobili, 2000 Evler Mahallesi 38. Sokak üzerinde bir apartmanın yanında terk edilmiş halde buldu.

Arama, bulgular ve soruşturma

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla araçta yapılan aramada çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi ile bıçak ele geçirildi. Araç sahibi, otomobilin oğlu ve arkadaşları tarafından gezmek amacıyla alındığını belirterek, araçta bulunan mermilerin geçmiş tarihlerde iş yerine gelen bir müşteriden kaldığını, bir süre dükkânda muhafaza ettikten sonra araca koyduğunu ifade etti. Araçta bulunan bıçaklardan ise haberi olmadığını söyledi.

Araçta yapılan adli aramanın ardından mermi ve bıçaklara el konuldu, şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

NEVŞEHİR’DE POLİS EKİPLERİNCE BİR ARAÇTA YAPILAN ARAMADA ÇOK SAYIDA UZUN NAMLULU SİLAHA AİT MERMİ...

NEVŞEHİR’DE POLİS EKİPLERİNCE BİR ARAÇTA YAPILAN ARAMADA ÇOK SAYIDA UZUN NAMLULU SİLAHA AİT MERMİ İLE BIÇAK ELE GEÇİRİLDİ.

NEVŞEHİR’DE POLİS EKİPLERİNCE BİR ARAÇTA YAPILAN ARAMADA ÇOK SAYIDA UZUN NAMLULU SİLAHA AİT MERMİ...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.