Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden 2 milyon 160 bin TL'lik asfalt yatırımı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün yeni binası çevresinde 2 milyon 160 bin TL ve 1.200 ton sıcak asfaltla altyapı çalışması başlattı.

Yayın Tarihi: 15.11.2025 14:30
Güncelleme Tarihi: 15.11.2025 14:30

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden 2 milyon 160 bin TL'lik asfalt yatırımı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden 2 milyon 160 bin TL'lik asfalt yatırımı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yeni hizmet binası çevresi yenileniyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası çevresinde asfaltlama çalışmaları başlattı. Proje kapsamında toplam maliyet 2 milyon 160 bin TL olarak belirlenirken, sahaya bin 200 ton sıcak asfalt serilecek.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar, şehir genelinde ulaşımı daha konforlu, düzenli ve güvenli hale getirme hedefiyle planlanıyor. Yapılan uygulamalar, mevcut yolların bakım ve onarımının yanı sıra yeni yol yapımı ve kurumların ihtiyaçlarına yönelik asfaltlama faaliyetlerini kapsıyor.

Dr. Memduh Büyükkılıç, belediyenin altyapı projeleri ve kamu kurumlarına yönelik destekleri hakkında şunları belirtti: “Ulaşımı daha rahat, düzenli ve güvenli hale getirebilmek için Kayseri’nin her köşesine dokunmaya, şehri geleceğe taşımak için projeler üretmeye devam ediyoruz. Bunun yanında hemşehrilerimize hizmet veren kamu kurumlarımızın ihtiyaçlarını da karşılama noktasında asfalt çalışmaları yapıyoruz.”

Gerçekleştirilen asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları, sadece trafik konforunu artırmayı değil, aynı zamanda şehir estetiğini modernize ederek kamu hizmet alanlarının kullanımını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Bu yatırım, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım altyapısını güçlendirme stratejisi doğrultusunda yürütülen uygulamalı adımlar arasında yer alıyor.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YENİ HİZMET...

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YENİ HİZMET BİNASI ÇEVRESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATTI. 2 MİLYON 160 BİN TL'LİK YATIRIMLA, TOPLAMDA BİN 200 TON SICAK ASFALT SERİLECEK.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YENİ HİZMET...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.