Kayseri'de kar yağışı şehir merkezini beyaza bürüdü
Kayseri'de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, şehir merkezini beyaz bir örtüyle kapladı. Yağış, sabahın ilk saatlerine kadar sürerken kentte kartpostallık görüntüler oluştu.
Kar yağışıyla birlikte kenti simgeleyen mekânlar da görüntülendi. Cumhuriyet Meydanı, Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine tarihlenen eserleriyle havadan kaydedilen karelerde beyaza bürünmüş haliyle dikkat çekti.
Erciyes Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 180 santime ulaştı
Erciyes Kayak Merkezi'nde son yağışlarla birlikte kar kalınlığı 180 santim seviyesine ulaştı. Merkez, hem yerli hem yabancı ziyaretçiler için kış turizminin canlı kaldığı bir destinasyon olmayı sürdürüyor.
Yerli ve yabancı turistler pistlerde kayak yapmanın keyfini sürmeye devam ederken, bölgedeki kar örtüsü hem kış sporlarına uygun koşullar sunuyor hem de kent merkezinde görsel zenginlik oluşturuyor.
KAYSERİ'DE DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI, ŞEHRİ BEYAZA BÜRÜDÜ.