Karadeniz Ereğli'de okulda rahatsızlanan 9 yaşındaki öğrenci yaşamını yitirdi
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde eğitim gördüğü okulda rahatsızlanan bir ilkokul öğrencisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, ilçede üzüntüye neden oldu.
olay nasıl gelişti:
İhsan Yılmaz İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ömer Halis Yıldırım, okulda rahatsızlandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra öğrenci hastaneye sevk edildi. Yapılan müdahalelere rağmen Yıldırım kurtarılamadı.
resmi açıklama ve taziye:
Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yayımladığı taziye mesajında öğrencinin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi. Açıklamada, Yıldırım için Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabır dilendi.
Yetkililerden ve okul yönetiminden gelen bilgiler, konuyla ilgili sürecin sağlık ekipleri ve hastane tarafından yürütüldüğünü gösteriyor. İlçe eğitim çevresi, vefat haberinin ardından taziye mesajlarıyla üzüntüsünü paylaştı.
ZONGULDAK'IN KARADENİZ EREĞLİ İLÇESİNDE OKULDA RAHATSIZLANAN 9 YAŞINDAKİ İLKOKUL ÖĞRENCİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.