Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,28 0,01%
EURO
35,09 -0,01%
ALTIN
2.462,93 0,37%

İstanbulkart kullanıcılarına indirim şöleni! Yüzde 50 indirim cepleri şenlendiriyor

İstanbulkart kullanıcılarına özel olarak hazırlanan kampanyalar halk tarafından merakla araştırılıyor.

Yayın Tarihi: 02.05.2024 12:48
Güncelleme Tarihi: 02.05.2024 12:48

İstanbulkart kullanıcılarına indirim şöleni! Yüzde 50 indirim cepleri şenlendiriyor

2009 yılından bu yana Akbil’in yeni adı olarak bilinen İstanbulkart, sadece toplu ulaşımda kullanılmıyor. Uzun süredir devrede olan İstanbulkart, marketlerde, belirlenen alışveriş merkezlerinde, otoparkalarda da kullanılabiliyor. Özellikle de İstanbulkart kullanıcılarına özel olarak hazırlanan kampanyalar halk tarafından merakla araştırılıyor. İstanbulkart kullanıcılarına yönelik bir çok kampanya açıklaması devam ederken, kart sahipleri, İSPARK P+D otoparklarında kartlarıyla yüzde 50 indirimli otopark ücreti ödeyebilecek. Gün gün kampanya açıklamalarını sunan İstanbulkart'ın bu kampanyası oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

İSTANBULKART

İSTANBULKART MAYIS KAMPANYALARI

Yapılan duyuruya göre, İstanbulkart sahipleri kampanyadan faydalanabilmek için belirli İSPARK P+D otoparklarını tercih etme zorunluluğu mevcut. Bu otoparklar arasında Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı (Fatih), Feshane PD Açık Otoparkı (Eyüpsultan), Merter Metro PD Açık Otoparkı (Güngören), Büyükçekmece Metrobüs Durağı Yanı PD Zemin Altı Otoparkı, Çekmeköy Metro PD Zemin Altı Otoparkı, Soğanlık Metro PD Açık Otoparkı (Kartal), Kirazlı Metro Durağı PD Açık Otoparkı (Bağcılar) gibi seçili otoparklar yer alıyor.

Aslında bir süredir devam eden kampanyanın yeni yeni dikkat çekmeye başladığı ortaya çıkarken, kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği biliniyor. İstanbulkart Mobil uygulamasına araç plakalarını ekleme yoluyla kampanyaya dahil olunabilirken, kampanyadan yararlanabilmek için araç sahibinin İstanbulkart ile otopark ücretini ödeyip toplu taşımayı da aynı kişi olarak kullanması gerekiyor. Kampanya, İstanbul'da yaşayan ve trafikten sıkılan vatandaş için önemli bir tasarruf fırsatı sunarken, şehir içi ulaşımda İstanbulkart'ın sağladığı avantajlar tekrardan ortaya çıkmış bulunuyor.