Bist 100
10.055,98 1%
DOLAR
32,29 0,01%
EURO
34,87 -0,03%
ALTIN
2.409,66 -0,93%

iPhone'un katlanabilir modellerine onay çıktı

Yeniliklerle dolu teknoloji dünyasında heyecan verici bir gelişme daha yaşandı! Güvenilir kaynaklara dayanarak yapılan açıklamalara göre, katlanabilir ekranlı iPhone'un 2026 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. İddialara göre, telefonun katlanabilir yapıdaki menteşe kısmını üretmek üzere Tayvan merkezli Shin Zu Shing firması görevlendirilecek. İşte tüm detaylar...

Yayın Tarihi: 12.03.2024 14:47
Güncelleme Tarihi: 12.03.2024 14:47

iPhone'un katlanabilir modellerine onay çıktı

Teknoloji dünyasının heyecanla beklediği gelişmeler arasında yer alan katlanabilir ekranlı iPhone'un, 2026'da piyasaya sürülmesi için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. The Information'ın verdiği bilgilere göre, Apple'ın iki farklı katlanabilir iPhone prototipi üzerinde çalıştığı belirtiliyor ve bu cihazların 2026'da kullanıcılarla buluşabileceği öngörülüyor. Güney Kore medyasından The Elec, analist Ming Chi Kuo ve Ross Young gibi tanınmış kaynaklar da katlanabilir iPhone'un 2026'da piyasaya çıkabileceğini dile getirmişti.

Apple'ın ilk katlanabilir cihazının ise iPad olacağına dair söylentiler güçleniyor. 2025'te piyasaya sürülmesi beklenen katlanabilir iPad, Cupertino'lu şirketin katlanabilir teknolojiye giriş yapması açısından önemli bir adım olacak. iPad'in öncelikli olarak tercih edilmesinin sebebi, Apple'ın bu ürün üzerinden potansiyel sorunları gözlemleyip çözüm üretebilme ihtimali. Bu da katlanabilir iPhone'un geliştirme sürecine olumlu yansıyabilir.

Samsung Display ve LG Display'in Apple'a katlanabilir ekran panel örnekleri sunduğu belirtiliyor. Ancak iddialara göre Samsung'un, LG'den daha aktif bir şekilde katlanabilir ekran panelleri konusunda çalıştığı ifade ediliyor. Bu durum doğruysa, Samsung'un ana tedarikçi olma ihtimali yüksek görünüyor.

Ancak, kesin bir şey söylemek şu aşamada zor. Apple'ın sıkı standartları ve ürün geliştirme sürecinde yaşanabilecek olası gecikmeler, projenin tamamlanmasını ve cihazın piyasaya sürülmesini etkileyebilir. Teknoloji devi, ürünlerinin kalitesini ve kullanıcı deneyimini ön planda tutarak adımlarını atmaya devam edecek.

 

Teknoloji dünyasının heyecanla beklediği gelişmeler arasında yer alan katlanabilir ekranlı iPhone'un, 2026'da piyasaya sürülmesi için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. The Information'ın verdiği bilgilere göre, Apple'ın iki farklı katlanabilir iPhone p